eelma

Alla inlägg under juni 2011

Av eelma - 15 juni 2011 13:19

Nuuu har jag sommarloooooov ! :D fyfan vad skönt det är !  Det gick faktiskt jätte bra i kyrkan, var dock väldigt nervös och mina knän skakade som attan ! Tack Henrietta för att du spelade så bra till låten. Tack Johannes för att du filmade och tack alla för uppmuntran :) Efter kyrkan gick vi till skolan och fick våra betyg och gav blommor till våra klassföreståndare. Niorna sprang ut och alla såg så lyckliga ut !
för er som vill se när jag sjöng så finns det ett klipp på facebook, så ni vet ;)
Jag är trött och ska kolla på film och äta chips, chiiiiill ! Min pappa fyller år idag, grattis pappsen ! :D
orkar inte skriva mer men det blir nog mer senare. Ha det skit, heey !

  Bilden tagen för lite mer än en vecka sedan. filmklippet kanske kommer upp här senare.

Av eelma - 14 juni 2011 23:00

Idag va det sista dagen som en i 8c. Vi blir nior i höst vilket ska såklart bli kul med väldigt tråkigt när många nära vänner i nian sprider ut sig och man inte har riktigt samma kontakt varje dag. Serverade på deras middag nu ikväll och det var jätte roligt ! Dom är så himla fina allihopa och helt underbara. Eftersom jag skriver om mina tankar så måste ju bara tillägga att Erika Mild var riktigt fin, älskade hennes klänning, helt underbart fin var den :) Våran fantastiska klassförståndare Daniel ska ju sluta nu och börja jobba på Horsby igen, jätte synd för han är ju en så bra lärare!

Imorgon ska vi ha skolavslutning i kyrkan. Tycker dock att det är jätte tråkigt att jag inte får sjunga för 9orna imorgon, hade gärna gjort det. Oscar, Åsa, Linda och Sandra hade sett fram emot det. Men dom och alla andra 9or får nöja sig med ett klipp på facebook, tyvärr. Är både förväntansfull och nervös. Hoppas verkligen att det går bra och att alla tycker om det. Tränade idag men det gick inte så bra, tyvärr. Men imorgon gäller det och då sitter låten som bärget.

Har andreas och sofia här bredvid mig. Dom spelar Snake på min Nokia mobil, haha. Vi ska väll snart lägga oss för att gå upp tidigt imorgon för att fixa oss osv. Tror jag ska sluta skriva här innan andreas och sofia blir tokiga på mig, hehe :) godnatt och önska mig lycka till ! kram.

 
Summer, I love U !

Av eelma - 12 juni 2011 21:54

Har städat och fixat mer eller mindre hela dagen. Daniels systrar och farmor har precis åkt till borås och imorgon flyger dom hem till Island. Det var jätte kul att träffa dom igen ! Vi grillade och åt glass med jordgubbar med hemmagjord tobleronechokladsås, muuuuums !

Imorgon är det friluftsdag, rätt chill. Är rätt trött så nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla film och sova. Ibland behöver man sömn för att sedan kunna tänkta klart osv. Vi hörs väll imorgon, kram.

  bara för att evelina är söt och för att jag saknar henne !

Av eelma - 12 juni 2011 12:19

Hey. Hela gårdagen spenderades på Liseberg med familjen ! Först på listan blev Atmos Fear , helt sinnessjuuuuk ! Skrek nog mesta dels på vägen upp.. och när saken som drog upp oss släppte kunde jag inte skrika, fick ingen luft ! tappade andan totalt ! helt sinnessjuk va den ! men.. jag trodde den skulle vara värre faktiskt. men den va helt underbar! Vi åkte typ allt, jag och Sara blev jätte blöta och det såg ut som om vi hade kissat ner oss efter Colerado. Åkte Chang Hai för första gången, fyfan. den va as go i början men när den började gå fort och högt blev jag as skraj och typ grät nästan (a' hehe. Sist av allt gick vi gasten, shit det va hur läskigt som helst ! Det va Daniel, Gunnlaug, mamma, jag, Sara och Líney som gick. hit jag har aldrig varit så rädd där inne förut, helt sjukt va det. Under dagen vann pappa 2kg Dumle och 2kg Toblerone. Jag vann 2 chipspåsar, grym som jag är ! :D  otroligt lyckad dag om jag får säga det själv !


I eftermiddag kommer min bror, hans farmor, Gunnlaug, Líney och Sara hit och grillar, treeeevligt ! fast då måste jag ju städa, suck..

Skola imorgon, klasskampen. Ska spela Volleyboll och springa staffett, vann båda förra året, känns rätt bra.  På tisdag, kort dag och sen ska jag servera på 9ornas middag, längtar. Onsdag, skooooolavslutining och jag ska sjunga min låt :D hoppas bara Henrietta blir bra med sin handled innan det är dax !!!


Blev ett långt inlägg men ska avrunda nu. Vårat internet är fortfarande inte fixat så det kommer inte vara mycket inlägg, tyvärr. Och inte mycket mer än typ sånna inlägg då jag berättar om mina dagar.Hoppas jag inte tappar alla läsare nu bara, häng kvar ! Men nu måste jag dra, vi hörs. kraaaaaam!   Min fina syskon ! ser dock ut som ett mongon själv..

Av eelma - 10 juni 2011 23:34

hey, har varit dålig uppdatering ett bra tag nu och jag tror faktiskt, tyvärr, att det kommer vara så ett tag till. Känner att jag inte har mycket intressant att skriva och att jag lixom har bättre saker för mig och sitter inte mycket vid datorn om dagarna, men vi får väll se. Ska försöka få upp något litet varje dag eller några gånger i veckan iaf.

Idag va jag i skolan till 11, hade bara HK. Gjorde inte mycket, kollade på när alla andra fixade paj och vaniljsås medans jag kramade om min fina vän Sofia.

~om du läser det här, vilket jag tror du gör.. Så hoppas jag att du vet hur mycket jag tycker om dig och hur mycket du betyder! Du är en vän guld värd och du är verkligen en högstavinst. Jag önskar jag var äldre och förstog mer så jag inte sa fel saker, jag vill hjälpa dig när du har det svårt och tårka dina tårar. Jag ska stötta dig hela vägen, från botten och upp, hela vägen. Hjärtat jag svär, jag gör allt som krävs. Det gör ont i mitt hjärta att se dig må såhär. Du ska veta att du är underbar och jag finns alltid vid din sida, alltid. Jag älskar och värdesätter dig högt !~

Sen kom pappa och hämta mig för att sedan åka in till Borås för att kolla när min bror tog studenten ! Sen gick vi familjen + sara, daniels farmor och hans två systrar och åt på Jensens, sjuuukt gott va det ! Haha, tycker ändå min bror hade den bästa planchen ! Jag antar att han är ute och festar gärnet nu någonstans i borås ! Grattis världens bästa Daniel Olofsson ! <3
Imorgon åkter vi in till gbg och antingen skriker oss hesa på Liseberg eller kollar runt på Universeumet som ligger precis bredvid :) fast hoppas mest på Liseberg faktiskt !! :)))
Har fått tillbaka min rosa LG mobil nuuuuuu ! fixad och fin skärm :D men, min mobilladdare kom inte med tillbaka och det va bara halvfullt batteri :o Sen låg den en till mobil i kartongen, en Nokia + laddare och headset, så jag ska använda den tills min moster skickar min laddare till LGn ! :)

Det här blev långt nu så jag ska väll avrunda här tror jag, bloggar kanske något imorgon, kanske ! Godnatt, kram.

 

Av eelma - 8 juni 2011 22:08

Hey, förlåt för dålig uppdatering med internettet har inte varit på för att det åskat osv. Och jag har inte haft mycket att skriva förutom mig tråkiga dag i skolan.

Studenten va i Herrljung idag, men kunde inte se när dom sprang ut för min idrott började precis då, lite synd faktiskt. Sjukt varmt va det! Tränade även inför skolavslutingen idag, och jag tyckte det lät ganska bra faktiskt. Och det kommer gå skit bra! bara jag inte skrattar, glömmer texten eller sjunger falskt.. :o Neej, possetiva tankar nu ;)

Kom hem runt 3 och åt lite, sen åkte jag med mamma, Birna och Sara ner till Borås för att kolla när min bror gick ut på balen. Min bror, Christoffer Mild och Alexander Johansson va dom absolut snyggaste grabbarna ! gud så fina dom va alla 3 och deras baldejter var också jätte fina ! Dom kom sist och vi fick vänta ganska längte.. men dom tog absolut det bästa till sist ! :) Jag, mamma, Birna och Sara åkte till BK och åt, sen hem. Är nu väääldigt trött och vill bara ta en dusch och sen sooooova ! skönt att inte ha nått plugg kvar heller! :)

Jag bloggar väll mer imorgon om jag har nått att säga eller så. Kram !

  Snodde bilden från Erika Mild , hoppas det inte gör något ! kommer kanske lite närmare bilder på dom imorgon. :)

Av eelma - 7 juni 2011 10:30

Mitt första tidsinställda inlägg! Så när detta dyker upp på min lilla blogg sitter jag antagligen i någon bänk i skolan och lyssnar på en lärare, läser/skriver nått tråkigt eller leker goofy med mina underbara vänner.

Kan ju lugnt säga att det är otroligt skönt att alla prov och sånt är klart, en veckas chill typ.

Om bara några timmar, runt 4, är jag hemma igen och kan blogga lite mer.

   

 JUST GOT TO LOVE WEBCAM ! så söt var jag innan jag tog en kalldusch igår kväll !

-

Av eelma - 6 juni 2011 20:05

Hey, det här får vara dagens sista och kortaste inlägg. är trött, varm, hungring och irriterad. vill äta, duscha och sen sova. ska upp tidigt imorgon, klockan 6, och sedan skolan en hel fkn dag. Kan bara trösta mig med sommarlov om någon dag mer än en vecka, längtar ! Har egentligen inget att skriva men fick bli lite här ändå. Skriver antagligen mer imorgon, vi hörs. kram !

 

Everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss, I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last..
I need you by my side.

Ovido - Quiz & Flashcards