eelma

Alla inlägg under februari 2011

Av eelma - 15 februari 2011 16:20

 

Vi måste ha drömmar här i livet. Utan drömmar har vi inget som driver oss framåt. Utan drömmar och fantasier skulle livet vara ganska tråkigt. Vi skulle inte ha nått att kämpa för och tro på. Om inte drömmar fanns skulle vi bara nöja oss, inte vilja nått mer.

Jag tänker berätta lite om min dröm.

Ända sedan jag var liten har jag drömt om att få stå på scen och sjunga. Visst alla små flickor drömmer väll om det, men det är nått jag verkligen vill göra, för mig finns det inget annat. Jag älskar musik. Jag älskar hur låtar har nått att berätta. Just nu sitter jag och lyssnar på Little House med Amanda Seyfried, en helt underbar låt. En låt kan förklara mycket man inte kanske vågar säga. Det bästa jag vet är att sitta med gitarren i knät och spela och sjunga. Då försvinner alla problem och allt stannar till för stunden. Okej visst, det kanske låter löjligt, men det är så jag upplever det.

När jag blir stor ska jag hålla på med musik, det har jag bestämt mig för. Jag ska aldrig sluta drömma, aldrig någonsin. Jag kan ibland fantisera om hur det är att stå på en scen inför massa folk och sjunga. hur underbar det måste kännas! jag har ju sjungit inför publik, men det va länge sedan. Jag har nämligen scenskräck...!
Jag spelar ju gitarr, som kanske många vet, och jag är helt och håller själv lärd. Ingen har hjälpt mig eller lärt mig. Allt jag kan har jag lärt mig själv genom att leta låtar och akord på internet. och nu har jag spelat i snart ett år, och jag tycker själv att jag är ganska duktig nu. visst inget proffs, men vem är det lixom ? Jag älskar det, och kommer aldrig sluta.

Om man vill att ens drömmar ska slå in så får man kämpa för dom. Inte bara vänta på att nått ska hända.
You have to be awake to keep your dreams alive.

 

  

Amanda Seyfried, min idol. Hon är så otroligt vacker,

sjunger fantastiskt vackert och är min favortiv skådis.

 

Av eelma - 14 februari 2011 11:11

godmorgon sötnosar! :) eller ja för mig är det morgon vaknade typ precis .

IDAG ÄR DET ALLA HJÄRTANS DAG! ah, inget speciellt kanske? men personligen så tycker jag att det är en lite små mysig dag. Det som är så bra är att man inte behöver spendera dagen med sin pojkvän eller flickvän, men kan lika gärna hitta på nått mysigt med sina vänner ! :) Min simon är ju i fjällen så jag får väll hitta på nått med någon annan, så Åsa kommer nog hit ikväll så ska vi se på film och bara mysa. vad ska ni göra idag, alla hjärtans dag?

Fixade förövrigt en fin spellista på soptify, grymt fina låtar :)

Almost Lover - Steve Malley

Kindley Unspoken - Kate Voegele

Till Hiva - Melissa Horn

Collide - Howie Day


sen vill jag säga att om ni kommenterar eller skriver en fråga så tycker jag att ni kan skriva era namn, annars svarar jag inte , tack :)

  


Glad Alla Hjärtans Dag ! Puss !


Av eelma - 13 februari 2011 22:02

Nu känns det som om det är lov på riktigt, för imorgon är det ingen skola. tummen upp! (y) Idag har jag inte gjort mycket, bakade kladdkaka förut, muuums!


Har mer eller mindre tänkt hela dagen på hur mycket jag saknar min bästavän, evelina. Jag saknar seriöst ALLT med henne, allt. Hennes idiotisk idéer, hennes löjliga påhitt, hennes töntiga och charmiga skratt, hennes lite smått galna humor, hennes söta leende, hennes kramar, hennes pussar, hennes sätt att få mig att skratta tillochmed när jag vill gråta och bara försvinna. hon är dragningskraften som håller mig kvar på jorden. Vad vore väll lilla jag utan henne? ingenting. Hon är den finaste som finns, min nummer 1. Det finns ingen i hela världen som känner mig så bra som hon, det finns ingen som förstår mig så bra som hon, det finns ingen som gör mig så glad som hon. Hon är det bästa som har hänt mig, min bästavän är bättre än allt. Jag tror att när man är ifrån någon man älskar så förstår man hur mycket denna någon betyder för en. Jag kan inte tänka mig ett liv utan min evelina, aldrig. När evelina berättade att hon skulle flytta och byta skola så grät jag, läänge. Men även då fick hon mig att skratta, men med tårar i ögonen. Det är verkligen en egenskap guld värd. Jag saknar det.

Ibland när det händer nått i skolan, eller när jag bara är ledsen för nått så vill jag alltid gå till henne, men sen minns jag... hon är ju inte där. den här fina ungen har verkligen förändrat mitt liv, till det bättre. Hon har fått mig att uppskatta saker, se detaljerna och läsa mellan raderna. inte bara se ytan lixom. att vara tacksam för det man har. När jag är med min bästavän känner jag hur alla bersvär och problem försvinner och bleknar för stunden. Hon håller min hand genom allt, genom eld och vatten, vått som torrt. Vi har en hel del minnen tillsammans, dom är för många för att tas upp här, haha! 

Jag saknar dig evelina, jag älskar dig!

 

Elma hjärta Evelina.

 

  

 

 

      

världens vackraste människa!

 

puss, ciao :*

 


Av eelma - 12 februari 2011 13:02

har inte skrivit på några dagar nu. har inte riktigt kännt att jag har haft nått å skriva lixom.
Igår va Simon här, mys. :)

Idag händer det väll inte mycket, mest slappa. tänkte gå en liten promenad idag, fint väder! :)

Träffade Evelina en snabbis i torsdags, typ 5 minuter men so what? bättre att ses lite ist för inget alls, right? :) Iaf så kände man ju tårarna, ville inta gråta men en liten tår kom det allt. jag saknar henne så. Hon är min bästa vän, världens bästa!

  

HAHA, jag vet att jag ser helt störd ut, men det skiter jag i. Evelina är finast. loveu<3

ha de. puss, ciao :*

Av eelma - 9 februari 2011 19:19

hej hej! min dag har varit toppen! hur har din dag varit ? (:

Dagen började med att jag försov mig, men hade inställd första lektion, Engelska. Satt och spelade skitgubbe med Eric, Johannes och David tills Spanskan började :) Spanskan va inget speciellt, bara jobb och lite snack.efter det en och en halv timmes rast typ. satt med Andreas, Simon och Robin i soffan. myyyys :) Va inte med på Idrotten idag heller, glömde kläder. Sen svenska, inget speciellt. läste bara.
Gick hem med bästa ebba efter skolan, super mys! Vi åt lite och snackade, kollade på film, Paranormal Activity,  HAHA fan va rädd jag blev där ett tag asså ! kommer inte kunna sova inatt! :$

Nu kollar jag på tv sen ska jag nog dusha :)


ha de. Ciao, puss :*

Av eelma - 8 februari 2011 22:07

Varit hemma från skolan idag, vaknade med huvudvärk och ont i magen. inte bra.

Men imorgon äre skolan som gäller. sen hem till min Ebba! det va så sjukt länge sen! blir väll att ta kort och bara flumma som senast ;) grymt!

Pappa kommer hem på torsdag. Han har varit på Island, han skulle på begravning.. Min mosters man dog fredagen den 28 januari. Jag minns honom inte så mycket, va liten när jag träffade honom senast, många år sedan.

Nu sitter jag och kollar på tv. COUGAR TOWN IN MY  !

Sen ska jag sova så jag orkar upp imorgon ! :)


  även då jag står på tå, känner jag inte att jag når upp till din nivå.

ha de. puss, ciao :*

Av eelma - 7 februari 2011 22:29

vill börja med att säga att jag tycker det är lite patetiskt när man ena dagen kallar nån sin bästa vän och dagen efter bara skiter i en. Att såra så som han gjorde är inte okej. lixom "ey, jag saknar oss." vafan ska man säga då?! ska man bara förlåta och säga att allt är bra? nej. Visst, jag saknar honom, det gör jag. Men jag ... äsch, jag vet inte hur jag ska göra! fan!


Nu ska jag skriva om nått annat ist(:

Dagen har varit helt okej, skolan va ju ganska seg. Men alltid lika kul att träffa mina fina vänner och min underbara pojkvän :)
HAHA, känner mig rätt bra när jag är bättre än Andreas på matte ... lixom jag som är så smart och allt ! :D hahah!

 

Tyra Banks, så himla fin!


Nu ska jag sova, har NO-prov imorgon, eld och brand..

ha de. Ciao, puss :*

Av eelma - 6 februari 2011 19:13

kom hem från Åsa för en stund sen... eller ah kom hem vid typ fem. Åkt skidor i Ulricehamn idag, kan ju lugnt säga att det inte gick riktigt som jag hoppats på... kände att jag knappt hade nån kontroll alls, inte okej. Blir nog barnbacken hela friluftsdagen :$

Hade förövrigt en jätte mysig kväll hos Åsa igår. vi lagade god mat, Pasta med kyckling och bacon sås typ. skiiiit gott! sen gjorde vi cholkad hallon glass till efterrätt. fast den åt vi när vi kom hem från Ulricehamn idag för den blev aldrig klar igår, men mums. Och btw, dom har uuuur gulliga valpar! verkligen världens sötaste! :)


Lite bilder från igår. och ja, vi är shnugga! ;)

  

        

ha de. puss, ciao :*

Presentation


Elma, 15 år. Bor ute på landet utanför en liten håla kallad Herrljunga.
Nått annat ointressant som ni vill veta så kommentera, fråga eller maila !

Sök i bloggen

Fråga mig

16 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9
10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2011 >>>

Tidigare år

Länkar

pictures

 

     


Ovido - Quiz & Flashcards