eelma

Alla inlägg under februari 2011

Av eelma - 22 februari 2011 22:10

chennare :)

Nu ska jag nog ta mig en liten dusch och sen packa ner sakerna jag ska ha med till Åsa. Sen ska jag somna till att läsa på prov lappen till spanska provet jag har imorgon, håller tummarna för ett G ! (a)

haha en liten och söt bebis elma!


Godnatt ! ♥  

Av eelma - 22 februari 2011 16:38

hejsan. Min dag har väll inte varit riktigt toppen.. Vaknade i ett iskallt rum imorse, ingen hit. Jo och igår så hände det nått med min rygg så har haft ont hela dagen, och mitt knä har inte varit som det ska det heller ! åh, inte kul! varför kan det inte bara vara bra hela tiden ? varför måste man ha ont och vara trött ? det vore ju så bra om man slapp allt sånt, eller hur?! Iaf så hade vi idrott, körde toppsboll, haha något kuligt påhitt dom har kommit på på våran skola ! ;) Tog det ganska lugnt hela lektionen pga min rygg. Hahaha, gick mest omkring och skrek när bollen kom nära.. är lite bollrädd sådär.... :$

Nu ska jag väll ta och plugga lite, lägga in lite bra musik på min mp3 och sen packa min väska jag ska ha med mig till Åsa imorgon, ska sova där för på torsdagen ska vi åka skidor i Ulricehamn med skolan. orkar inte ta med allt på bussen på morgonen till skolan så åker med Åsa ist :) Kommer nog bli en kanon dag, torsdag, ska lära min lille Andreas att åka... han har bara åkt en enda gång i hela sitt liv, sött :') haha !


Sen tänkte jag börja visa lite vad jag har på mig på dagarna :)

Dagens look:

  

blus (lindex)

cardigan (hm)

Jeans (gina tricot)

Armband (fått från Åsa)

Av eelma - 21 februari 2011 23:01

hejhej, idag har jag varit någorlunda duktig. Vaknade klockan 5 imorse vet inte av vad men sen 05.10 ringde min lillasyster väckarklocka och jag kunde inte somna om. Sen va det ju så att både mammas och pappas bilar ville vara snälla och bara sluta funka imorse, ingen hit. Så jag, min lillasyster och storebror tog våra feta rövar och gick 2,5 kilometer till bussen och när vi har typ 150 meter kvar så åker bussen förbi! så vi fick ta och gå hem igen... då blev det 5 kilometer! när vi kommer hem igen har mamma ringt till skolan och sagt att vi kommer sent. Pappa ringer till en av våra grannar och ber honom kommma och ge pappa ström till bilen och pappas bil är en 2 manna bil så jag fick sitta i min brors knä hela vägen in till herrljunga ! xd Jaja, kom väll typ 30 min för sent och min lärare visste inte att mami hade ringt och sagt att jag blev sen så han började fråga massor och jag blir alltid lite nervös när en lärare frågar nått så jag sa bara lite pipigt "mamma ringde" hahaha ! :)

Hade inställd bild idag så fick 2 timmars lunch rast, sooooft :)
HIHI åh vad jag blev glad idag när jag fick tillbaka min uppstats på engelskan och min lärare sa att hon tycket den va fantastisk! MVG ! åh duktig jag är :)

på NOn satt jag och david och smsa med varandra hela lektionen typ.. fast vi satt bredvid varnadra... lite knepiga är vi allt ! ;) haha !

Sen på spanksan fick jag VG på en inlämning , happy :D

när jag skulle hem ringde mamma och sa att jag fick gå hem från bussen, så idag har jag banne mig gått 7,5 KILOMETER! shiiiit ! :o

haha, nu känner jag att jag har skrivit myyycket om min dag, väldigt mycket!

Nu ska jag kolla på nått på tvn och sen film och sova !

ha de, puss ciao :*  

Av eelma - 20 februari 2011 20:00

åkte skidor i Falköping igår, gick jätte bra. perfekt väder och snö! haha, som om någon bryr sig lixom ? ;)

Hela dagen igår spenderades med Åsa, sov hos henne. har inte gjort något speciellt idag :)

Imorgon är det skola... ingen hit direkt sådär. Pluset är väll att jag får träffa mina fina vänner och pojkvän ! :)

Sitter nu och kollar på solsidan och snart kommer mami hem med pizza! mums!

 

Av eelma - 19 februari 2011 09:53

God morgon! gick upp tidigt idag, 8.45 Snart kommer Åsa och hämtar mig sen åker vi till Falköping och åker skidor. hoppas det går bättre nu än förra gången...! Haha, ska åka skidor med skolan på torsdag, 24/2, ska nog hålla mig till barnbacken med Andreas om det inte går så bra idag... kanske känner mig säker där.. :$ haha, nej men serriöst, har ju stått på skidor sen jag kunnat stå, alltså i tyå 13 år och nu börjar det gå dåligt...shit! aja, blev bara ett snabbt inlägg innan hon kommer. Bloggar mer senare idag om jag överlever dagen! 

ha de, puss ciao! :*

Av eelma - 19 februari 2011 00:48

åh, jag längtar så till sommaren och värme. ah inte för att det blir sådär skit varmt här men så skönt att kunna gå i shorts och linne, sjukt underbart! sommaren är nog den bästa på hela året! och sen så finns det ju så galet mycket snygga kläder till sommaren också. Kollade precis på lite saker, super sött alltihop !

        

Den här blusen måste man nästan ha innanför jeans shorts.från H&M, 149kr.

 

jätte gullig klänning från H&M, 149kr.

  snygg skjorta/blus från Gina Tricot,199kr.

 

skor från H&M,199kr.

 

sött armband från H&M, 50kr.



Av eelma - 18 februari 2011 13:05

sitter här och kollar på nån gammal svensk film, hans och hennes, med storebror och hans flickvän :)

har inte riktigt haft lust å blogga dom senaste dagarna, ,men blir bara ett pyttelitet inlägg nu.

 


ha de. puss, ciao :*

Av eelma - 16 februari 2011 01:02


Boy,you turn my world up side down. you turn it all around.

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards