eelma

Alla inlägg under januari 2012

H&M

Av eelma - 26 januari 2012 13:47

       

       

-Allt det här skulle gärna få hoppa in i min garderob, love it! 
längtar tills man kan börja använda vår/sommar kläder igen!

Av eelma - 25 januari 2012 22:08

Ne nu ska jag gå och tvätta bort sminket, byta om till pyjamas och lägga mig i sängen och läsa en liten stund. Imorgon efter skolan följer Simon med mig hem, chill. P&K, godnatt!  

Av eelma - 25 januari 2012 21:49

Tjena mittbena !!!


Har spenderat min dag i skolan, segt. Slutade dock klockan halv 2 så det va rätt okej. Hade hemkunskap,elevensval, sista lektionen. Haha, vi skulle göra choklad muffins med glasyr/ cupcakes! Hamnade en del i ansiktet, håret, på golvet och på kläderna....wooopsi ! 

Egentligen så skulle jag va med Amalia efter skolan idag men hade ingen skjuts hem senare så fick ta bussen hem efter skolan, vilket faktiskt va skönt eftersom jag inte mår riktigt bra. Huvudvärk och förkyld..hatar att inte va helt frisk!!


Just nu sitter jag i soffan och tittar på "Det blir bättre" på 3an, veckans program handlar om Anton Hysén, den andra elit fotbolls spelaren i världen som har gått ut som gay, och nu är han den enda. Den första tog livet av sig för att trycket från pressen va för stort. Helt otroligt att han klarar gå ut och att han har så bra självförtroende även om världen är så dömmande. Han är stark och jag ser upp till honom, inte som fotbollsspelare utan som person !

Jag rekomenderar verkligen det programet!! Man får sig en tankeställare för varje program och ser lite hur människor omkring oss kan ha det, alla har det inte lätt ! Klicka HÄR och kom direkt till programet på tv3 play! 

 


Av eelma - 24 januari 2012 22:22

Hej mina damer och herrar! 


vad har ni för er såhär på kvällen? 
Själv sitter jag här och lyssnar lite på Kelly Clarkson, ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan kolla på "whats your number?" Imorgon åker jag till skolan, suck.. Egentligen så skulle Elinne och Amalia komma hit efter skolan imorgon men det körde ihop sig här hemma och vi får ta det en annan gång istället :-)


Nu ropar duschen på mig! Sleep tight !

   

Av eelma - 24 januari 2012 14:13

Sjuk, ont i halsen och huvudvärk. Ligger i sängen med två täcken och myser framför gossip girl, L O V E   

Av eelma - 23 januari 2012 22:35

         

Av eelma - 23 januari 2012 20:34

Hej kära läsare!


Tänkte berätta lite om hur min vecka har varit, och även helgen :-)
I måndags vare la skola, inget speciellt sådär.

Och i tisdagas åkte jag och min kära pappa till Bäckäng i Borås för att kolla lite på musiklinjen. Jag tycker verkligen att Bäckäng verkar vara en super bra skola, den ligger nära centrum, fina lokaler osv! 
Har bestämt mig nu, Musik Estet på Bäckäng som första val och Handel och Administration på Almås som andra val :-)

I onsdags va jag med Amalia och Simon. Vi åt thaimat, gjorde låtsas blod och jag fotograferade Amalia ( min lilla modell). Sen gick jag och Simon hem till honom och jag hjälpte honom lite med tyska glosorna :-)

I torsdags va jag med Simon, vi gick på öppethus på kunskapskällan med hans föräldrar så de va chill.

Fredags gick jag, Andreas, Eric, Rebecca och Lucas å åt pizza, sen gick vi till trampolien och efter det for vi hem till Rebecca och Lucas. Vi kollade film, jag sov, åt chillinötter, bakade och tog en hel del kort. Vi hade en jätte mysig kväll, awesome :-)

Vi somnade mellan 7 och 8 på lördags morgonen och gick upp vid 2. Deras mamma stod och stekte pannkakor till oss som vi åt när vi vaknat, mums! 
Åkte hem vid 3 och lite efter det kom Simon hit och sov här till söndag. Vi kollade på gladiatorerna, the day after tomorrow och en del annat bra, sov som en kung och gjorde pannkakaor till frukost. Jätte mysigt !

Det va min vecka och helg, jätte mysig! 

 

Av eelma - 21 januari 2012 16:41

Jag har faktiskt ingen som jag kallar min "bästa vän" och som är bättre än alla andra. 
Jag har några väldigt nära vänner som betyder allt för mig. 
Mina närmaste vänner är dom jag går till när allt är åt helvete och när det känns som om ingen förstår mig. Mina närmaste vänner är dom som vet mest om mig, förstår mig och som jag mår bäst tillsammans med! 

Mina närmaste vänner får mig alltid att skratta och dom kan jag va mig själv med och känna att dom inte ställer några krav och att dom inte dömmer mig för något jag gör eller säger.

Det kan hända att jag och mina vänner bråkar men vi förlåter alltid varann och allt blir precis som vanligt. 
Jag tar inte mina vänner för givet och berättar för dom hur mycket jag tycker om dom.


Ingen nämnd, ingen glömd :-)


   

Presentation


Elma, 15 år. Bor ute på landet utanför en liten håla kallad Herrljunga.
Nått annat ointressant som ni vill veta så kommentera, fråga eller maila !

Sök i bloggen

Fråga mig

16 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

pictures

 

     


Skapa flashcards