eelma

Alla inlägg under december 2011

Av eelma - 16 december 2011 06:00

Godmorgon! 

ah typ..tidsinställt inlägg!


Igår, torsdag, så va skolan riktigt chill. Försov mig genom hela klassrådet, på svenskan läste vi bara, hade julavslutnings rep ist för SO, va inte med på idrotten pga att jag har ont i höften, snacka på engelskan och vi kollade på Trolltyg i tomteskogen på andra SO lektionen..Ah, chill!
Kom hem runt 4 och det regnade ju som tusan! Gick och la mig i soffan och kollade på tv ett par timmar.
Gjorde inte speciellt mycket vettigt..

Idag, fredag , så ska jag först till skolan och sedan följer jag med bästaste Ebba/Snopi hem! 
Haha, vi ska typ köra en "favorit i repris".. Ben & Jerry's och film mys!
Kommer bli så sjukt roligt, det äre alltid med Ebbs!

Kommer hem igen från Ebbis på lördag någon gång, inte säker när, men inte för tidigt hoppas jag ;-)
HAHA, märkte nu att jag har många smeknamn för Ebba! xd "kärt barn har många namn"...


Bloggar mer när jag kommer hem eller nåt :-)
Hoppas ni har en jätte fin fredag alla kooompisar!
Pussar och kramar i massor, love!

 
Två eeeextremt snygga bilder på mig och Ebbs sedan i somras!
hihihi, loveu :*   

Av eelma - 14 december 2011 19:12

Jag ska visst presentera mig själv lite kortfattat..well, here we go!


Jag heter Elma Rún Ansnes Steinsson, alltså hela mitt namn. På Island är det vanligt med "dubbelnamn" och därför heter jag Elma Rún. Jag föddes den 20 december 1996. När jag va liten bodde jag på Island. Jag är född där och flyttade hit till Sverige när jag va 5 år, hela min släkt bor där. Så jag träffar dom tyvärr inte så mycket. :-(


Jag bor med min familj som består av min mamma, min pappa, min lillasyster och min halvbror. Min bror och jag har samma mamma men olika pappor. Hans pappa bor på Island och han reser dit ibland och hälsar på :-)

Vi bor i ett mysigt litet hus mitt ute i skogen, mina föräldrar har en kennel och föder upp schäfer hundar. Sen har jag och min lillasyster varsin borderterrier som heter Hanna och Anton :-)


Förövrigt så är jag en väldigt social, glad och trevlig tjej :-) Jag skrattar väldigt mycket och tror starkt på att ett skratt förlänger livet, and in my case så är jag nog odödlig ;-)

Jag är ingen direkt sportfåne...eller ah, inte alls faktiskt! Men älskar allt som har med musik å göra. Jag kan spela gitarr och sjunga och ska snart försöka mig på att spela lite piano också :-)
Jag är extremt livlig och hatar att sitta still i flera timmar och inte göra nått..jag kalara inte riktigt av det.. Jag vill alltid att det ska hända något nytt och spännanade!
Jag tror att jag är en väldigt varm och kärleksfull person. Jag berättar för mina vänner att dom betyder mycket för mig och tar hand om dom och hjälper dom när dom behöver mig. Jag finns alltid där för mina vänner och försöker alltid göra mitt bästa för dom!
När jag möter nya människor försöker jag vara så trevlig som möjligt och jag dömmer inte folks personligheter om jag inte känner dom. Såklart så kan jag ha förtutfattade meningar men oftast inga fördommar. Och om jag inte tycker om en människa så säger jag det till honom/henne så dom vet det och inte stör mig mer.  


Jag har aldrig riktigt varit den där jätte populära på skolan eller den tjejen som ser bäst ut, får mest killar osv men jag är ju mig själv iaf och det är jag stolt över.
Jag har aldrig haft riktigt bra självförtroende och det har nog hindrat mig från att göra mycket som jag har velat göra. Jag trivs väldigt bra när jag är med mina vänner och så men när jag träffar personer jag inte känner så bra så blir jag genast lite tyst och lugn. Jag säger inte så mycket, skrattar inte så mycket och flamsar inte lika mycket som med mina vänner. Jag vill ju att dom jag inte riktigt känner ska få ett bra "första intryck" av mig och inte tro att jag är helt efterbliven ;-) Sen finns det småsaker som jag gör, säger osv som är så typiskt "elmastyle" och så fort jag ser eller hör att någon gör likadant så kommer jag på en ny grej. FÖR JAG HATAR COPYCATS! 
Jag förstår inte riktigt grejen med att försöka va som någon annan? Om man vill "passa in" så ska man inte försöka va någon annan för då blir man inte omtyckt för den man är, och det är väll de man vill eller ?
Jag har alltid gått min egen väg och försökt att hålla mitt huvud högt när allt är emot mig. Jag försöker alltid se det possitiva i allt och le ist för att gråta. Och mina vänner är så bra på att hjälpa mig med det!


Angående killar så faller jag lättast för killar som får mig att skratta, är snälla men små retas lite, är spontana, glada, längre än mig och kittliga ;-) haha, ja en kille måste ju va kittlig annars äre inte alls kul! 
Killen måste ha humor och inte vara tråkig och seg. Jag gillar inte en massa regler som "du får inte träffa, prata med, skriva <3 till och umgås med andra killar" Och sen så gillar inte jag killar som är för "dirty" heller...bara överdrivet!

Haha ja det va nog en hel del om mig det där, så om ni undrar nått, eller har några synpunkter på det här så får ni gärna kommentera! Kramisar :*  

 


         

Av eelma - 14 december 2011 18:43

Hey ya!


Kom hem från Amalia för ungefär 2 timmar sedan. Vi åt thai, bakade pepparkakor och skrattade såklart en massa åt vårna sjukt dåliga humor! Sen kom Simon över en stund också, sjukt kul :-)
Haha, vi är så grymt bra! Jag och Amalia gjorde pepparkakor med trosor och bh..haha, sjukt snygga!


Dagen i förövrigt har varit ganska chill, lite lektioner osv. 


Jag har verkligen inget att skriva så jag avslutar här, godnatt så hörs vi mer imorgon :-)
Kram!




Av eelma - 13 december 2011 21:12

Hej hej! 

Lucian va ju imorse, och herre jösses vad nervös jag va då! Pratade non-stop om allt och inget och mina händer skakade, haha. Vi skulle först sjunga för 9orna och halva 7an och det va ju första så alla va väldigt nervösa, så det gick inte riktigt som vi hade planerat men det gick ändå bra! Sen så skulle vi sjunga för 8orna och andra halvan av 7orna och det gick mycket bättre vill jag lova. Vi va inte alls lika nervösa och ordentligt uppsjungna så det gick bättre :-)
Haha, jag skulle sjunga andra versen på last christmas och det gick då inte riktigt som planerat xd Jag började sjunga på första versen och kom på mig själv men fortsatte ändå och sjöng lite från både första och andra, lixom mixade ihop det och hoppades på att ingen skulle märka det! Och det va nog inte så många som gjorde det heller ;-)

Är förövrig väldigt stolt över min lucia grupp för jag tycker vi har fixat ihop det riktigt bra dom senaste veckorna. Våran musiklärare blev sjuk och har inte kunnat vara med på flera flera veckor så hans vikarie fick ta över och hon styrde upp det jätte bra tycker jag. Vi va en liten grupp men vi va nooog det bästa luciatåget någonsin ! 


Har inte mycket mer att skriva än att jag faktiskt sov när jag kom hem och vaknade runt 8 när mamma och pappa kom hem från borås. Är fortfarande trött men inte sleepy...åh :-(
Resten av kvällen får spenderas med musik och film.

Tipsar om en bra men gammal film som heter "en kärlekshistoria" den är svensk och från 70talet. Jätte bra och uuur söta skådespelare!

Nu ska jag kila och inte gör nått, haha. Vi hörs imorgon, lots of love  ♥

 


Av eelma - 12 december 2011 20:41

Godkväll gorgeous!

Har ni haft en bra dag? :-) det har jag, mesta dels iaf!

Kom ju hem väldigt sent igår så blev inte mycket sömn i natt. Vaknade strax innan 7 och insåg att jag hade missat bussen men pappa va så snäll och körde mig till skolan strax innan 8, kom 10 minuter för sent men vi hade matte så det gjorde mig ingenting ;-)

Orkade inte fixa mig imorse så såg inte speciellt bra ut idag...

Hade teknik prov idag och kan säga att det var mer än vad jag visste! Men det gick hyffsat ändå, I hope!


Vi tränade lite inför julavslutningen idag också, det gick la sådär. Vi fick lite låtar och körde igenom dom lite snabbt. Blir nog bra! Sen ska ju jag och Victor Kling spela och sjunga en låt också :-)


Imorgon smäller det! ah, väldigt långsamt asså...;-) Vi har lucia imorgon och jag hoppas verkligen att det går bra! åh, är så nervös redan.. På en låt så ska jag sjunga ihop med en tjej som heter Josefin och sen ska jag sjunga en vers på en annan låt helt själv...my god, jag kommer dö av nervositet! 


Nu tänkte jag skriva klart min engelska uppsats om "betrayal" (svek). Sen ska jag duscha, måla om mina naglar och fixa mitt hår så det blir extra lockigt imorgon! 

P.S OM JAG ÄR BORTA IMORGON/INTE KOMMER TILL SKOLAN/INTE KAN NÅS PÅ MOBILEN/INTE BLOGGAR IMORGON SÅ HAR JAG DÖTT! MÅSTE GÅ TILL BUSSEN IMORGON OCH DET KOMMER JAG INTE ÖVERLEVA! TACK FÖR MIN TID HÄR PÅ JORDEN, JAG HAR UPPSKATTAT DEN! LOTS OF LOVE/ ELMA!


   

Av eelma - 11 december 2011 11:35

Hej hopp ! Hur är det med er ?hoppas det är bra ! Jag mår iaf väldigt bra :-) somnade inte speciellt sent igår kväll men va ändå väldigt trött imorse. När vi va klara här på mässan igår så tänkte vi åka och äta på ett thai ställe i hammarby men vi hittade inte riktigt så vi åkte till heron city ist och åt på Pizza Hut, mumsigt ! Efter det åkte vi tillbaka till hotellet och alla va så trötta att vi spenderade kvällen pÅ hotellet. Min lillasyster badade i poolen och mamma va där med henne. Satt själv uppe på rummet och pratade med Simon en stund på skype, trevligt :-) Sen kom dom tillbaka och vi kollade lite på tv och tillslut somnade vi alla 3. Sjukt trötta va vi!Vaknade kvart över 7 av att mamma väckte mig. Klädde på mig och gick och åt frukost. Åt en macka med skinka, fruktsallad medVanilj youghurt, färska ananas och vatten melon..åh så galet gott va det! Sen åkte vi till mässan och är där just nu. Det är en jävla massa folk, hundar och små barn här, rörigt ! Hög volym osv...jag vill sova ! Vi åker väll härifrån någon gång mellan 5 och 7 skulle jag väll tro. Ska bli skönt att komma hem! Har inte mer att skriva just nu så bloggar mer ikväll eller imorgon.Ha en fin fortsatt söndag everybody! Peace out ;-)

Av eelma - 10 december 2011 21:41
1. Vädret utanför mitt fönster: Svart, kallt

2. Lyssnar på just nu: Matthew perrys röst på tvn

3. I går gick jag och lade mig: alldeles för sent

4. I dag vaknade jag: för tidigt..

5. Jag har på mig: jeans, linne och hoodie

6. Senaste person som ringde mig: simon, på skype

7. Senaste person som jag ringde upp: lillasyster

8. Senaste person som skickade sms till mig: Jonathan

9. Senaste person som jag skickade sms till: Jonathan

10. Senaste vän jag addade på Facebook: minns inte

11. Som addade dig: minns inte de heller

12. Senaste person som mejlade mig: Don't know

13. Senaste sajt som jag kollade på: facebook

14. Ska göra idag: ikväll menar du? sova

15. Bra eller dålig dag idag? helt okej, rätt seg dock.
Av eelma - 10 december 2011 11:40

Har Varit här på mässan sedan klockan 9. Vaknade runt tio i 8, gick upp och klädde på mig och gick sedan och åt frukost , hehehe hotellfrukost <3 Somnade så sent igår så va sjukt trött imorse :-P är dock fortfarande trött... Just nu längtar jag tillbaka till hotellet och jag faktiskt tröttnat lite på mässan. Får se vad eftermiddagen har att erbjuda ! Hoppas ni har en fin lördag, kram !

Ovido - Quiz & Flashcards