eelma

Direktlänk till inlägg 31 december 2011

2011, A ROLLERCOASTER RIDE!

Av eelma - 31 december 2011 14:52

Mitt 2011 har varit en riktig berg och dalbana! Det har gått upp och ner, tagit många omvägar och svängar. Efter allt som har hänt under året så är man skakad, förvånad, glad, ledsen men också lycklig, allt på samma gång.
I år känner jag att jag har utvecklats till en mer självständig person som tänker, gör och anstränger sig mer själv än förut. Jag bestämmer mer över mig själv och tar egna beslut, jag låter inte andra bestämma vad jag ska göra och inte göra. 

Jag har nästan helt slutat bry mig om vad andra tycker om mig och vad dom tänker om mig. Jag har börjat älska mig själv och tycka mer om mig själv för den jag är. Jag har fått bättre självförtroende och vågar sticka ut mer. Jag gör det jag tycker är roligt, skrattar åt det som är roligt och blir inte ofta arg på folk i onödan.

Menar, varför försöka va någon annan när man kan va sig själv? Och om man inte tycker om sig själv så är det bara till å ändra sig, right ? MEN FÖRSÖK FÖR FASEN INTE Å VA NÅGON ANNAN FÖR DET ÄR INTE ÄKTA. 

Jag har nog blivit lite mer öppen och släpper in personer mer än förut, i think..
Jag har blivit mer ärlig och har fått mycket lättare för att säga vad jag tycker och tänker rakt ut. Visst, inte alltid bra men det är inte rädd för att någon ska kommentera eller säga emot. Jag står för det jag säger och tycker. :-)
Jag har under 2011 träffat så många fina männsikor och fått många nya vänner, och det gör mig så glad och det är dom som gör mig lycklig :-)


Jag ser verkligen fram emot 2012 och hoppas det blir ett skit bra år! 
Ska fortsätta som jag har gjort det här året, fortsätta ändra det jag inte gillar med mig själv och försöka bli en bättre männsika!
Tack för ett fint år mina vänner, nu tar vi 2012 med storm !
   


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av eelma - 10 februari 2012 07:36

Nu har jag bloggat här i ungefär ett år och nu ska jag byta till Devote !!!! JAG SLUTAR NU BLOGGA HÄR AND YOU KNOW WHERE TO FIND ME!      |     |      V    http://eelmasteinssoon.devote.se/ http://eelmasteinssoon.devote.se/ http://eel...

Av eelma - 6 februari 2012 17:41

Haft en braa måndag. Inga "jobbiga lektioner. Lyxade till med en pizza och lite nytt till mitt ego. Nytt puder, läppbalsam och body butter.      ...

Av eelma - 5 februari 2012 21:16

Hejhej! Har spenderat min helg med Tove, vilket har varit suuupermys ! Massa skratt, snack, knasigheter och mys ! Hinner inte berätta så mycket nu så vi skippar de! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan mysa ner i sänge bredvid min lillasyster so...

Av eelma - 4 februari 2012 22:57

     

Av eelma - 4 februari 2012 20:08


Vad har ni för er kära läsare? :-)Själv sitter jag i Toves soffa och kollar på melodifestivalen. Hade ingen aning om att det va ikväll, men eftersom alla skrev det på facebook så blev jag lyckligt överraskad och sitter nu bänkad i soffan och tittar !...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se