eelma

Alla inlägg under september 2011

Av eelma - 4 september 2011 10:52

Är nu hemma efter nästan ett dygn hos min tovelisa, Louise kom också dit, fett bra. Vi fixade oss inför kalaset osv. Brännde mig på plattången så har en fin blåsa på fkn tummen nu, wiho. Fixade tårtorna, som jag gör varje år, blev väldigt nöjd faktiskt. :) 
Vi gick och la oss runt 12 tror jag, efter att alla somnat i soffan till Coraline, fett läskig är den.  Vaknade halv tio och åkte hem nästan med engång, för Tove och Louise skulle på konfa. 

Sitter här nu, och lyssnar på Veronica Maggio, vilken tröst hon kan va asså..underbart. Sätter på en film och försöker ränsa tankarna lite..eller helt enkelt somna. Godnatt, vi hörs.

 

Av eelma - 3 september 2011 15:26

hej gullungar ! Är nu hooos min tove som fyller fjortis på måndag! Vi ska fira hennes lilla födelsedag ikväll, sleeeeeeeeeeeeeeeeeep over :D Hoppas alla har en bra lördags kväll, det kommer jag ha ! Blir inte så mycket bloggande ikväll och inte förens imorgon, när jag kommer hem..om jag nu överlever här ;) Kraaaaaaamis

 

Snygga bruuuuuuudar ! :D

Av eelma - 3 september 2011 12:21

Cancer är nog det värsta jag vet. Har förlorat nära och kära, som nu finns i himmlen pågrund av sjukdommen. "Det är okej att känna"

Av eelma - 3 september 2011 11:47




Veronica Maggio
tryck på länken ovan för att lyssna på mina favorit låtar med Veronica Maggio. Peace and love!

 





Av eelma - 3 september 2011 10:42

  ur snyggt linne från Sisters Point. Kolla in det här !

Av eelma - 3 september 2011 09:13

Vaknade 10 i 9 och kunde inte somna om, så jag tog på mig morgonrocken och gick ut och rastade min lilla Hanna. Sitter nu och kollar på Lilla Jönssonligan med min lillasyster, mys ! 

Idag ska jag tvätta lite kläder och sen åka till Tove för att fira henne och sen sover jag där :) ttyl


Av eelma - 2 september 2011 23:52

 

Nu tar jag natten. Sov gott, kramis

Av eelma - 2 september 2011 22:20

Något jag bara älskar är pyjamaser ! Älskar att ta på mig en pyjamas och lägga mig i sängen/soffan och mysa! Eller vakna upp en lördag/söndags morgon och gå ner i bara pyjamasen och äta frukost och kolla på tv, åh i love it ! 
Hittade dessa 2 på ginas webshop förut, urläckra. Vill haaaaaaa :)

Ovido - Quiz & Flashcards