eelma

Alla inlägg under september 2011

Av eelma - 9 september 2011 21:26

Lyckat att vi precis kommer ut på 181:an, kör in till kanten för att Daniel ska svara i mobilen, bilen går inte att starta om och vi får sitta 1 timme tills Sara kommer och ger oss start.. är nu hemma iaf, så nu blir det taacos ! mumma, blog u later :)

 

Av eelma - 9 september 2011 18:42

Dagen har varit, kortfattat, helt okej. Har haft ont i huvudet, halsen och ryggen hela dagen..ååååh vad jag blir trött på det här! Önskar verkligen att min rygg va som den skulle, men nej då.

Mamma och pappa åkte iväg till Helsingborg idag för att mamma skulle jobba på en hundutställning så över helgen får jag, min bror och lillasyster vara själva hemma, duktiga som vi är. Imorgon åkter jag dock iväg till Rebecca och Lucas för att umgås med dom, sover där till söndag så blir vekt med inlägg och uppdateringar...just so you knooow :) 

Ska snart åka med min bror in till Herrljunga för att handla lite till tacos och godis, får ta med mig lite halstabletter hem och kanske en liten tidning :) Resten av kvällen spenderas med syskonen framför tvn, mysigt ! ttyl 


-

Av eelma - 8 september 2011 19:57

 
Av eelma - 8 september 2011 16:20

Skolan är hemsk, huvudvärken, ont i halesn och smärtan i ryggen dödar..kom och skjut mig någon? Ligger på soffan, äter onyttigt och kollar på Made på MTV. Tveksam på om det blir någon skola imorgon, känner verkligen inte för det pga hur jag mår, men men.

ttyl

 

Av eelma - 8 september 2011 07:00

Godmorgon ! Vaknade klockan 6 och klädde direkt på mig, va väll inte så pigg till en början med kom allt upp sen :) När jag vaknade märkte jag att jag hade väldigt ont i halsen, inte okej..blir alltså ingen idrott för mig idag,tyvärr :( Dagen förövrigt blir nog rääätt seg, massa lektioner och jätte lite rast..suck. Skolan dödar. Äter just nu frukost med ska cykla iväg till bussen om bara 5 minuter så måste skynda mig en smula nu, bloggar mer när jag kommer hem, om jag orkar (a) Hoppas alla får en bra dag, kramis !

   lite smått galen osv..

Av eelma - 6 september 2011 19:33

Åh vad trött jag är..skulle jag lägga mig ner nu med en kudde under huvudet skulle jag somna på 3 röda! Idol har precis börjat så jag myser med min sjuka lillasyster i soffan, mys. 
Imorgon ska vi ha nån "lekdag" i skolan. Alla C-klasser ska umgås och typ göra olika saker, jag orkar inte.. Men ska antagligen med Ebba in till Borås efter så klarar mig helt, hehe :) blog u later !


Av eelma - 6 september 2011 16:53

Ursäkta förr bloggtorkan igår..hade inget speciellt att skriva om och då blev det så :)
Dagen har varit helt okej, försov mig men mamma lekte taxi och körde mig till skolan.
Har varit på väldigt fnittrigt humör idag, hihi, inte konstigt att lärarna tröttnade på mitt fnitter och prat :D HAHAHAH, stackars alla människor som får så ut med lilla mig! 

Just nu sitter jag och lyssnar på bra musik, spelar på gitarren och försöker få ordning på en låt att göra en cover på , va ju ett tag sen nu :) ttyl.

 


Av eelma - 4 september 2011 19:50

Har suttit på mitt rum mer eller mindre hela dagen, orkade inget. Lagade lasange förut, ska äta snart. Just nu tittar jag på idol som preciiiis har börjat, ääääntligen :D 

Senare ska jag noppra ögonbrynen, måla naglarna, ansiktsmask och duscha, ska bli så skönt. 

Imorgon är det måndag..vill inte. Blog u later, puss


Skapa flashcards