eelma

Alla inlägg under juli 2011

Av eelma - 14 juli 2011 22:21

Jag läser flera olika bloggar, mina vänners och kändisars. Tycker om alla och får lite inspiration från varenda en av dom :) Länkar dom så ni kan läsa lite själva också :)


Kändis bloggar:



Kissies.

Fokis.
Kenzas.

Chloe Schutermans.

Blondin Bellas.


Vännernas bloggar:



Emille Sutts.

Ida Karlssons.
Helena Bjurboms.
Kristin Hammels.

Alicia Erikssons.
Hanna Svantessons.
Jenny Mattssons.

Bella Bergs.
Nirma Juzbasics.

Moa Hedens.


- 10 fakta om mig

- Min favorit låt just nu.
- Tre saker jag inte kan leva utan.

- Mitt rum.
- Mitt favorit klädesplagg.

- Min bästis.

- En cover av mig.

- Några bloggar jag läser.
- Ett tips.
- En bra film.
- Mitt dröm hus.


Av eelma - 14 juli 2011 17:51

Hej alla fina ! antar att dom flesta gör sig i ordning för, är på väg till eller redan är i borås för att kolla på underbara Veronica Maggio? själv sitter jag hemma ikväll och är barnvakt. Men får trösta mig med att jag åker med Tove till hennes mamma imorgon och är borta en vecka, soft !  Så kvällen spenderas med packning och massa Maggio musik från spotify.

Har väll inte speciellt mycket att skriva så jag bloggar med sen. kramis


Av eelma - 12 juli 2011 20:57

Hej, hur är det med er ? med mig är det tooooooooppen ! Allt är så himla bra lixom :) Idag har jag städat lite här hemma, inte gjort så mycket annat. Har precis tagit ut pastagratängen ur ugnen och väntar på att mina parents ska komma in och äta :)
Imorgon är det onsdag, ska väll inte göra nått speciellt sådär, antar jag :) Torsdag ska jag försöka ta mig in till Borås med Åsa och kolla på Veronica Maggio, fler som ska dit ? :) Iaf, nu ska jag duka och sen äta. Blog u later :*


  Jag, Rán , Eva och Jónas ! love this picture <3

Av eelma - 11 juli 2011 21:23

Tre materiella saker jag inte kan leva utan är deffenetivt mobilen, gitarren och datorn. Jag har med mig mobilen vart jag än går, alltid. känner mig naken utan mobil, hehe.. Gitarren har jag inte haft jätte länge, fick den i julas, men jag spelar minst 2 timmar per dag. Jag älskar det ! Och datorn, jag skulle inte klara mig utan den. Kanske låter nördigt men jag använder den till en hel del. Mycket till mitt gitarr spelande, för att hålla kontakten med familj och vänner, fakta, nöje osv.

     


Tre saker jag inte skulle leva utan är mina vänner, musiken och skratt !
Jag älskar mina vänner mer än allt annat, dom är guld värda och bättre än dom tror! Mina vänner är som min familj, dom vet allt om mig och försår mig. Jag söker tröst och råd hos mina vänner. Dom är bäst !
Musiken har sedan jag var en bäbis varit en stor del av mitt liv. Hela mitt liv har jag lyssnat på när pappa spelat gitarr och sjungit för mig och nu gör jag också det. Jag spelat gitarr och sjunger flera timmar per dag. Musiken finns alltid i mitt huvud och finner ofta att musiken visar hur jag känner ifall inte jag själv riktigt vågar. När jag blir stor vill jag jobba med musik och vill nog göra det hela mitt liv !
Skratt skulle jag inte klara mig utan. Jag skrattar väldigt mycket och väldigt högt, för det mesta. Jag skrattar åt det mesta ! Ett skratt förlänger livet sägs det ju ? och isåfall är jag banne mig odödlig ! Allt mitt skrattande borde givit mig magrutor by now ! Jag skrattar tills jag gråter, tappar andan eller blir helt utmattad och nästan somnar. HAHAHA nej, men skrattar gör jag väldigt mycket, ofta och gärna med andra människor ! 

- 10 fakta om mig

- Min favorit låt just nu.
- Tre saker jag inte kan leva utan.

- Mitt rum.
- Mitt favorit klädesplagg.

- Min bästis.

- En cover av mig.

- Några bloggar jag läser.
- Ett tips.
- En bra film.
- Mitt dröm hus. <-- ny !

-

Av eelma - 11 juli 2011 18:14

  -Snygg, stickad tröja från Gina Tricot. Blir nog snygg till hösten ! vill ha.

Av eelma - 11 juli 2011 16:13

Hej. just nu mår jag inget annat än bra ! Förlåt för mitt depp inlägg igår.. var så väldigt ledsen och arg av flera olika anledningar igår kväll och imorse, men nu är det bättre :) Jag vaknade runt halv 12 och kollade klart på Just Wright, en jätte bra film med Queen Latifah !


Jag bestämde mig för att prova musli och youghurt till frukost, trodde jag kanske skulle tycka om det eller iaf lära mig att tycka om det, men nej. Åt upp hälften och slängde resten, det va helt okej, men inte speciellt gott. Har sedan dess suttit framför tvn och kollat på lite olika. Vill hissa programmet Extreme Home Makeover på 3an! Jätte fint program där dom hjälper familjer med bla sjukdomar i familjen och annat. Dom bygger ett nytt hus åt dom med allt dom behöver. Jätte bra tycker jag !


Nu ska jag vispa grädde till min brors pannkakor. Åh vad han är bra som gör pannkakor, muuums ! Blog u later.


 

Av eelma - 10 juli 2011 23:04

Mår inget bra alls just nu. Jag tror fan jag blir galen. Så jävla orättvist. Ska borsta tänderna och sedan direkt i sängen och kolla på film. Vi hörs väll imorgon. Gnatt.

Av eelma - 9 juli 2011 11:19

Hej, hur är det med er ? själv mår jag väldigt bra ! vaknade med ett leende på läpparna när jag såg att solen lyser starkt igenom mitt fönster. Om några timmar kommer Andreas, Sofia och Johannes hit ! Vi ska väll bada i poolen och bara chilla. Mina föräldrar åker bort ikväll och kommer hem imorgon.

Just nu tittar jag på "vad är en människa?", en serie om en man som bjuder in psykologer, forskare och andra smarta människor och diskuterar människors handlingar. Jag läser Emille Sutts blogg varje dag och hon skrev ett väldigt djupt och inspirerande inlägg om snällhet igår. Hon hade väldigt bra ideer och tankar. Hennes blogg hittar du här och inlägget hon skrev kan du se här.


Nu får jag avsluta om jag ska hinna fixa mig och städa lite innan dom kommer, vi hörs senare ! kramis

Presentation


Elma, 15 år. Bor ute på landet utanför en liten håla kallad Herrljunga.
Nått annat ointressant som ni vill veta så kommentera, fråga eller maila !

Sök i bloggen

Fråga mig

16 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Länkar

pictures

 

     


Skapa flashcards