eelma

Alla inlägg under juli 2011

Av eelma - 21 juli 2011 02:27

Va inne med Tove i Lidköping idag och shoppa, mys. Hittade en underbar poncho från gina tricot för 199kr, ett par byxor för 50kr och 3 par trosor för 30kr från H&M. Som hittat, verkligen bra köp. Bilder kommer senare, när jag kommer hem.

Tove färgade sitt hår, blev för mörkt enligt henne men jag tycker hon passar i det. Hon va väl lite nöjd iaf efter många om och men ;)


Har jag berättat vad som hände igår ?! Jag satt och skulle precis börja spela Wii med Tove och hennes lillebror Jimmi, och Jimmi ger mig ena fjärrkontrollen och jag tappar den nästan. Jag har Tove och Jimmis mammas hund, Zelda, i knät och när jag ska böja mig ner för att ta upp fjärrkontrollen biter Zelda mig i läppen och det börjar blöda och gör så galet ont! Kände hur det värkte i hela överläppen och gick till toaletten och såg att den va ordentligt svullen.. Den gjorde ganska ont i början men det gick över, som tur var! Va lite orolig eftersom jag kanske behövde åka in och ta en stelkrampsspruta, men det slapp jag, tack gode gud! När jag vaknade imorse va svullnaden nästan helt borta och läppen är bara lite lila och har ett sår lite innanför och ett skrapsår över. Det syns inte så tydligt längre, tack å lov. Och det gör inte ont förutom när jag trycker ihop läpparna. Läker nog fort också, hoppas.  Men har hela tiden varit på toppen humör ändå, skrattat åt det fasten det kanske inte va så himla kul och bara gjort en kul grej av min läpp lixom " åååh,vad bra! nu behöver jag inte fixa botoxläppar!" HAHA, gör det bästa av situationen :)


NU ska jag sätta på en film, smsa med bobbin och sen försöka sova lite.. vi hörs imorgon, eller ja, senare idag. Kramis

Av eelma - 18 juli 2011 21:26

Ska spela wii med min underbara tove, behöver röra oss lite, haha ;)

Blir inget mer bloggande idag, kram.

Av eelma - 18 juli 2011 16:15

Sitter och kolla på Polishögskolan 7 nu men Tove och hennes lillebror Jimmi.
Vaknade vid två och då va redan tove uppe.. sömntuta jag! Resten av dagen ska väll spenderas med film, kanske ett bad i den varma poolen, mysigt. Blog u later.



Av eelma - 17 juli 2011 18:48

Ibland kan det vara svårt att stå på sig och tycka att man är så stark när man egentligen är total sviken och helt krossad. Hur kan man egentligen må bra när man inte ens är vän med någon som va ens bästa vän? Frågor jag antagligen inte riktigt kommer förstå någonsin kommer upp i huvudet hela tiden. "Hur kunde hon behandla mig som skit när jag gav hela min tid, mitt hjärta och hela min själ till henne och våran vänskap?".


Jag gjorde allt jag kunde, jag skrev till henne på facebook och frågade när vi skulle ses, "snart! när jag har tid.." blev alltid svaret. Jag smsade henne och frågade henne hur hon mådde och hon svarade bra men jag visste att det inte va så det va, varje gång. Jag frågade vad som hade hänt och försökte trösta henne så gott jag kunde. När jag pratade om mina problem kände jag aldrig att hon riktigt lyssnade, hon börja prata om nått roligt istället och vi skrattade ju åt det såklart. Jag kände aldrig att hon lyssnade riktigt hela tiden. Och därför slutade jag söka tröst och hjälp hos henne. Flera gånger, när jag har bla killproblem, familje och vän problem så vill jag alltid smsa henne, jag skriver ett sms men raderar allt sen och ångrar mig. "varför skulle hon väll bry sig ? vi är ju inte vänner längre". Hon har alltid varit den jag satt först och den jag alltid litat på.


Vi hade planerat hela sommaren 2011 tillsammans ! Liseberg, tältning, mys, resor och annat galet men.. hon har inte tid. Hon har vänner i vga och måste vara med dom för att kunna behålla dom. Jag va väll inte viktig nog?


Jag tröttnade på att vara ett andrahands val och det var därför jag sa upp vår vänskap. Jag vill inte känna mig ner tryckt och bort glömd anymore. Jag vill känna mig omtyckt och behövd. Jag ska börja ta mig själv i första hand och våga säga det jag verkligen tycker och tänker, mer än förut menar jag.

Tänk att om inte vi brutit kontakten hade jag kanske fortsatt må dålig och tro att jag inte va värd det jag egentligen är värd? jag kanske hade gråtit varje kväll till någon fin låt för att jag saknat mig vän? Visst, jag känner tårarna brinna innanför ögonlocken och rinna ner för min kind men jag torkar snabbt bort dom och tänker mer possetivt. Tänkt vilken tid och energi jag kan lägga på männiksor som faktiskt bryr sig om mig ! Jag börjar se det här som en ny start, en ny vändning lixom.

Och som jag sa till henne så kan hon komma tillbaka när hon har en bra förklarning till varför det blev såhär och när hon visat sig värd mig och min vänskap. Men jag tror inte hon kommer tillbaka, hon är så väldigt envis, precis som jag, och hon kommer inte ge sig. Hon tror att hon gjort rätt, men mer fel kunde det inte bli. Jag älskar henne, av hela mitt hjärta, klart jag gör det. Men jag måste förstå vad hon gjort och jag måste låta det sjunka.


Man måste väll få visa att man mår dålig va ? Allt är inte helt jävla perfekt och bra hela tiden. Ibland kan jag tro att det är en dröm jag lever i, att jag snart ska vakna och att allt ska vara som det va. Jag drömde faktiskt om henne i natt, jag drömde att allt va som förut och att allt va bra. Jag har varit lite nere hela dag pga det. Men tur att jag har min fina Tove som glädjer mig ! tack vännen !


Anyway, tack för att ni läst och jag vet att kanske är rörigt och kanske inte hänger ihop men sån är väll jag.. helt rörig och har ingen ordning på saker och ting. Jag tror att många av er, eller ja ni som känner mig iaf, vet vem det är jag menar. Jag tänker inte nämna namnet för jag tycker det är lite ruttet att bara skriva massor så att personen låter dålig framför folk som tycker om henne.


 




Av eelma - 16 juli 2011 13:54

Hey! sitter inne på mitt och toves rum och bloggar lite lätt. Vi ska snart byta om till våra bikinis och bada i både den kalla och den varma poolen ! Händer väll inte speciellt mycket idag, mest chilla tror jag. Blir inte mycket bloggande heller som ni kanske förstår? Vi hörs senare, ha en underbar lördag alla fina människor. Kramis

Av eelma - 15 juli 2011 14:00

     -Hoppas ni har en underbar fredag alla fina människor där ute !
och sen vill jag passa på att gratulera min vän Tim för idag är det hans dag så.. Grattis Tim, ha en underbar dag ! :)

Av eelma - 15 juli 2011 13:00


-Lite blandad, underbar musik som spelas mycket hos mig just nu. Loveit !

Av eelma - 15 juli 2011 12:07

Hej underbara läsare ! hur är det med er ? :) själv är jag riktigt trött eftersom jag sov 6 timmar inatt, måste deffenetivt börja somna tidigare, har vänt helt på mitt dygn ! men annars mår jag bara bra!
Hade tänkt å ta mig en dusch och fixa mig lite, sen frukost och åker sedan vidare till Tove. Runt 5-6 går tåget till där hennes mamma bor, minns inte vad det heter just nu.(a) Packade väll det mesta igår, tror jag. Väskan är redan rätt tung och jag är lite tveksam till att ta med mig gitarren, bli så mycket då..

Antar att dom flesta av er va på Maggio igår kväll? Damn, hade gjort mycket för att se henne! själv hade jag lite hemma mys med min lillasyster. Pizza, glass med bär, tv och ansiktsmask. Inte illa.


Idag ska jag försöka vara lite aktiv här på bloggen, känner att det behövs nu. Jag fixar några tidsinställda med bilder och musik. Om det är nått ni vill att jag ska skriva mer eller mindre om så kan ni väll tycka till och säga det i en kommentar? Bloggar jag när jag kommer till Tove också. Ha en underbar Fredag people, kramis.

 

Presentation


Elma, 15 år. Bor ute på landet utanför en liten håla kallad Herrljunga.
Nått annat ointressant som ni vill veta så kommentera, fråga eller maila !

Sök i bloggen

Fråga mig

16 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Länkar

pictures

 

     


Skapa flashcards