eelma

Alla inlägg under juni 2011

Av eelma - 6 juni 2011 16:29

Hej har varit dålig på att blogga idag, jag vet. Men imorse åskade det tydligen och fick inte sätta igång internetet förens nu. Har inte gjort mycket idag, mest gått omkring rastlös. Min lillasyster har försökt med alltmöjligt idag.. cykla, promenad, bada i poolen osv, men har inte orkat något.. men kan ju vara det att det är så sjukt varmt ! :o

Gjortde smoothie till mig och lillasyster tidigare idag, godaste någonsin ! muuuums.

Jag funderar på att städa i mitt rum och damsuga det nu så att det blir lite fräscht !


Kan knappt fatta att det bara är 5 dagar kvar i skolan för mig ! Tisdag, onsdag och torsdag är vanliga skoldagar, tror jag. Fredag ska jag till Borås för att kolla på när min bror tar studenten. Måndag och tisdag lär bli rätt chill.. vet inte vad som händer då men chill lär det ju iaf va. På tisdagen slutar vi innan lunch och sen ska jag servera på 9ornas middag ! Någon dag innan vi slutar ska vi ha klasskamp också. Onsdag är det skolavslutning !!! pirrigt värre.. Jag ska sjunga och Henrietta ska spela gitarr till, hoppas det går bra bara :p


Nu ska jag sätta igång med städingen, vi hörs senare. kram !

 

Av eelma - 6 juni 2011 01:04

Har precis smörjt in mig med after sun och tagit på mig pyjamas, kryper ner i sängen och kollar på Easy A som jag laddade ner tidigare. Är faktiskt väldigt trött och somnar nog fort. Imorgon ska jag försöka städa mitt rum lite granna och sedan kanske Åsa kommer hit en sväng eller så åker jag till henne :)

Tycker inte alls om att behöva smörja in mig med after sun.. det är bara jobbig eftersom det gör så ont så fort jag rör vid min röda hud :( måste smörja in mig 2-3 gånger om dagen och efter att jag har duschat. Så ett litet tips är att ALLTID använda solkräm när man är ute i solen hela dagarna så man inte bränner sig något så ordentligt för det gör verkligen ont !!

Nej, nu måste jag avrunda innan jag somnar här.  Ha det bra, kram.

L O V E . ♥

Av eelma - 5 juni 2011 21:14

Har varit inne i borås med familjen hela dagen, handla det sista innan skolavslutning osv. Fick med mig en kjol till 9ornas middag, ska ju servera där och även 2 par skor !

Gjorde också nu en ny kategori, "New In", där jag lägger in allt nytt jag köper.


  Kjolen, H&M. 49,50 kr. (dubbelvikt på bilden)
 Sandaler, Skopunkten. 299 kr.

 Converse kopior, Skopunkten. 199 kr. (bilden gör dom inte rättvisa)

Av eelma - 5 juni 2011 20:16

Hej, förlåt för extremt dålig uppdatering men har inte varit i närheten av en dator sedan i torsdags morse, just so you know. Min helg har varit totaly bäst ! tänkte berätta mycket om tältningen men tar det någorlunda kort.


Åkte till Eriksberg typ runt 19 och mötte Johannes vid skolan där han hämtade mig på sin moppe och sen åkte vi till stället där vi skulle va. haha, vi möttes av två galna skogsmullar, Andreas och Lucas, dom jagade oss med små yxor, haha. När vi va framme vid sjön/dammen vi skulle tälta vid blev jag nästan tvingad att bada med en gång. Smart som jag är glömde jag badkläder och fick bada i underkläder, vilket gick bra det med. senare grillade vi korv och satte upp tältet.
Dagen efter vaknade vi alla runt 7.. nån hade släppt ner innertältet till det tältet jag sov i, suck. Vi åt hambugare till frukost och sen badade vi, sjukt skönt ! Badade, fiskade, åkte ut med båten och bara chillade heeela dagen. Fick 2 fiskar men släppte tillbaka en, och Markus fick 3 fiskar. Vi käkade två fiskar och släppte tillbaka resten. HAHA, vi visste inte hur vi skulle göra så det blev inte så lyckat, den ena fisken va helt cp och den andra blev helt okej. Dock bara jag och Markus som vågade äta av den, haha. Det enda vi gjorde va typ å bada, sola och chilla. det va helt underbart !

Vi blev alla jätte brända av solen för ingen hade tänkt på solkräm eller nått sånt. men klart vi överlever med det. Tack alla underbara vänner för en toppen helg, ni är underbara allihop ! :)

  ni är fantastiska !

Av eelma - 2 juni 2011 16:41

Hey snart så drar jag till Eriksberg och tältar med Johannes o Co ! hehe, alla är redan där men jag har ingen som kör mig förens mamma kommer hem. Men ah, det blir säkert bra ! :) Mamma kommer snart och hon har köpt batterier till min kamera, så det blir bilder ändå, och godis till mig. Tack mamma !
jag ska bara packa ner filten i väskan och sen är jag klar för att åka, tror jag.
Har städat hela dagen och tvättat, usch det är inte kul alls. Men hade jag inte gjort det hade jag nog inte fått åka och tälta :o

Nej, om jag ska hinna bli klar innan mamma kommer så måste jag allt ta och sluta skriva här nu. Vi hörs imorgon kväll och då kommer det förhoppningsvis lite bilder också! Hoppas alla får en lika bra torsdags kväll som jag och att ni njuter av långhelgen till max ! kram.

 

Av eelma - 2 juni 2011 11:32

Hey, vaknade runt halv 10 imorse. Åt lite frukost som bestog av några bullar och ett glas mjölk, mums ! Idag ska jag bara städa så att mina lovely parents blir glada :) Senare blir det att packa och fixa inför kvällen. För då åker jag nämligen till Eriksberg och tälta med Johannes, Eric, Andreas, Lucas och Becca. Tonight's gonna be a good night ! Vi ska grilla, fiska, bara umgås och ha det allmänt bra !
Jag bloggar antagligen inget senare ikv och det blir inget fören säkert på eftermiddagen/kvällen imorgon heller, just so you know. 

Tror inte det blir så mycket bilder tagna eftersom jag inte har några batterier till min kamera och min mobil är inte gjord för att ta bilder direkt sådär.. suck.

Nej nu måste jag kila innan pappa börjar tjata på mig om städningen ! vi hörs senare, innan jag åker. Ha en underbar torsdag alla underbara, kram  !





 

Av eelma - 1 juni 2011 23:48

 

Satan i gatan vad jag tycker om dig hjärtat !

Av eelma - 1 juni 2011 22:47

Hey, förlåt för dålig uppdatering idag. Har egentligen haft hur mycket tid som helst att blogga osv, men har inte haft nån lust att skriva. det får ni tåla, hehe. Dagen har varit minst sagt underbar. Gott väder hela dagen, 2,5 timmars rast, lek hela svenska lektionen och underbart å glatt humör hela dagen ! fick dock väldigt ont i magen en stund på lunchrasten, men det gjorde inte så mycket med mitt humör.
Kom hem och började baka bullar med en gång, dom blev verkligen jätte mumsiga ! Har sen dess inte gjort typ nått alls. Försökte fixa en liten cover till er av låten Same Misstake med James Blunt, men det blev inget bra alls så jag tror jag fixar det en annan dag :)

Nu börjar jag bli trött och ska nog snart sätta på en film och krypa ner i min säng, mysigt. Får inte vakna för sent imorgon för jag måste packa ! Ska nämligen tälta med Johannes o Co ;) hehe, blir säkert skit kul :D Funderar nog mest på vad jag ska ha med mig.. sovsäck, kläder och typ kudde. äsch det blir säkert bra :) Och det är då verkligen inte fel att ha 5 dagar ledigt från skolan och sen bara 4 riktiga skoldagar kvar ! så skönt.
Nu blev det lite långt så ska nog avrunda nu så att ni inte dör av uttråkning ;)

  Dom underbart goda bullarna jag gjorde idag, muuums !

Presentation


Elma, 15 år. Bor ute på landet utanför en liten håla kallad Herrljunga.
Nått annat ointressant som ni vill veta så kommentera, fråga eller maila !

Sök i bloggen

Fråga mig

16 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Länkar

pictures

 

     


Ovido - Quiz & Flashcards