eelma

Alla inlägg under maj 2011

Av eelma - 7 maj 2011 20:57

hej, hur har eran lördag varit ? :)

min har varit väldit chill. bara suttit hemma och nästan inte gjort nått vettigt alls faktiskt. somnade lite innan 12 framför tvn igår, så trött va jag. typiskt, kollade ju på en så bra film och sen "väckte" mamma mig och sa att jag skulle gå upp och lägga mig. och som den sömngångare jag va gick jag upp och la mig i sängen och somnade om direkt. Vaknade runt 11 imorse och struntade helt i att byta om från pyjamas till kläder utan gick bara direkt ner, la mig i soffan och kollade på några svenska filmer, kommer inte ihåg vad den första hette men den andra hette iaf Prinsessa. min frukost blev resten av godiset som låg i skålen i vardagsrummet efter igår kväll, inte nyttigt alls men mumsigt. Mamma och lillasyster åkte till Falköping för att miljöträna en av våra hundar, sen kom dom hem och vi grillade. Sitter nu här och lyssnar på musik, kollar på klänningar till skolavslutningen och chattar med Andreas :)  Jo juste, jag glömde kanske berätta att jag har bestämt vilken låt jag sak ha på skolavslutningen ? :D äsch, tänker inte berätta det, ni får kanske vet senare. ;) nu vet ni iaf att jag har bestämt mig!  ska gå ner och kolla på tv lite senare, blir kanske något mer inlägg ikv, men isf "30 DAGAR" saken :)

Vi höres, hade ! :)

    

Klicka på bilderna så blir dom större !

Tycker den är jätte söt och funderar på att beställa den när jag får pengar ! den finns på Nelly.com och kostar bara 199kr. inte alls dyrt för en jätte söt klänning !

Vad tycker ni ? :)

Av eelma - 6 maj 2011 18:44

Skolan va som vanligt, små seg. Har bestämt låt till skolavslutningen. What are words - Chris Medina. jätte fin låt och kille som sjuger låten har verkligen en fin personlighet. om ni inte har hört låten så tycker jag ni ska lyssna på den och ta reda på historian bakom den! Jag sjunger och Henrietta spelar gitarr till. Hon är jätte duktig ! Känner på mig att det kommer bli jätte bra. Är inte så jätte långt dit nu, längtar lite.. :) Gjorde ett gammalt prov från 7an som jag helt hadde missat då och fick G+ på det, bra.

Resten av kvällen spenderas nog hemma, ska in till herrljunga och handla lite och sen tv eller film tror jag. Helgen blit nog inget speciell, bara hemma och fixa. Nästa helg ska jag iaf till Linda och fira hennes fördelsedag, ååååh jag längtar ! :D

skriver lite senare ikv tror jag, ha en bra fredagskväll alla ! :)


 

Av eelma - 5 maj 2011 22:20

Sitter just nu i soffan och kollar på Big Brother, alltid lika underhållande! efter det ska jag krypa i säng och sussa kudden, är trött. Fredag imorgon, och det är inget jag klagar på ! kör på "TwoPieces" och ofixat imorgon också, jätte skönt faktiskt. slippa tänka på vad man ska ta på sig, om man kladdar ut sminket när man gnuggar sig i ögonen. jätte skönt !

Och en sak jag inte har berättat är att jag kanske ska sjunga på skolavslutningen. Bara jag hittar rätt låt så :) har några jätte fina och ni ska få rösta bland dom. Imorgon sätter jag in en Omröstining där ni kan rösta. Ni ser den på vänster sida bland "kategorier", "senaste inlägg" och "Arkiv". så rösta gärna ! :)

Bloggar mer imorgon efter skolan. hade !

 

Mina vänner är värda mer än allt guld i världen. Jag älskar och värdesätter dom mycket högt. Jag vill tacka dom för att dom gör mitt liv så mycket enklare, bättre och roligare. Ni är verkligen bäst !

Av eelma - 5 maj 2011 18:49

Dagen va okej, lite seg osv men helt okej. Kände inte för att fixa mig imorse så fick bli mjukisbyxor och hood, inget smink. Cyklade för första gången till bussen imorse, kallt ! kändes som om jag hade typ astma när jag kom till skolan sen, hahaha !

Torsdagar är ingen hitt för vi har en massa lektioner och lite raster, typ. Gjorde NO prov idag, jag tror det gick bra.. får se på måndag. Imorgon på hemkunskapen ska vi göra "egen planderad måltid". jag och Jonathan ska göra Piroger med typ sallad och nån sås, mums.

Väntar just nu på att mamma, lillasyster och storebror ska komma hem. fixar lite mat och så. bloggar kanske senare ikv. hörs :)

Hade detta idag. Typ jätte många har ju OnePiece och jag tycker absolut inte det är värt 1000 kr för orginalet och att alla fake är fula. så jag, som är lite tuffare än alla andra, använder min "TwoPieces" ! tycker det är mycket bättre, lätt !  

Av eelma - 5 maj 2011 16:57

Dagens mående: bra
Dagens humör: trött men glad.
Dagens borde: sova? (a'
Dagens vill ha i allmänhet: sommar.
Dagens materiella vill ha: pengar.
Dagens planer: Tv, bb, gitarren och sova.
Dagens beroende: godis..
Dagens längtan: Min nya/gamla mobil !
Dagens klädsel: Rosa mjukisbyxor och rosa hood, min "TwoPieces" .
Dagens smink: Inget alls, helt ofixat.
Dagens frisyr: Halv platt, inte helt lockigt heller.

Dagens dummaste: kallt ute.
Dagens misslyckande: engelska glosorna.
Dagens köp: godis och tuggummi.
Dagens godis: mjölk choklad och lakris nappar.
Dagens mat: Korv och mos i skolan.

Av eelma - 4 maj 2011 21:00

Dagen har varit helt okej. Hade underbara Maj-Britt på spanskan, skrev mina åsikter om alkohol på engelskan, idrotten va tråkig för vi hade orientering.. och svenskan va lika seg som alltid. Dom nya sexorna kom idag, små, haha. Dom va många.

Kom hem vid tjugo i tre, åt och somnade sen på soffan. Sov tills mamma gjorde mat, pluggade lite innan vi åt och nu sitter jag kollar på tv. Kollade på underbara Glee och nu Grey's Anatomy. just gotta' love it !
Imorgon ska jag vara helt ofixad, mjukisbyxor och hoodie. Kolla klart på Grey's Anatomy, duscha och sen sova. Vi hörs imorgon, godnatt.



I miss everything about you, everything.

Av eelma - 3 maj 2011 16:36

   Skolan va som vanligt.. matte, so, no, idrott och svenska. Fick 29/32 på SO provet och 40, G+, på NO provet. Nöjd :) 

Ska nog mestadels plugga på nått NO prov jag missade i 7an rästen av eftermiddagen. Är lite trött men får göra mitt bästa.  Ska ta mig nått att äta och vänta på att mamma kommer hem så hon kan hjälpa mig att plugga (a'

ttyl bitches!


Av eelma - 2 maj 2011 22:04

Har helt enklet inte orkat skriva nått idag eller igår. Va på rally med Åsa igår och kom hem typ 4, pratade med robin på skype och somnade runt 7 med skype på! haha inte första gången (a' Sov i 15 timmar! mådde inge bra alls när jag kom hem efter rallyt igår, därför jag va så trött och somnade. blev ingen skola för mig idag, men blir det imorgon, tyvärr. Idag har jag bara legat i soffan, kollat på tv och suttit framför datan. lat som jag är :) men nu ska jag hitta nått att ha på mig imorgon och sen duscha och sova. är faktist ganska trött, hehe. Vi hörs, puss !

  Oh how sweet !

Skapa flashcards