eelma

Alla inlägg under maj 2011

Av eelma - 26 maj 2011 21:46

        

- Söt och ser väldigt bekväm ut osv. hade varit ännu snyggare i någon mörkare färg ! 299kr på BikBok.

 
Av eelma - 26 maj 2011 20:20

..and fill me with your poison.


Jag vet att jag inte skrev något igår och det är för att jag inte mådde bra alls på kvällen, men sånt är livet ibland, tårar och sorg är en del av livet.
Jag och Åsa tog hennes moppe in till herrljunga igår kväll och mötte upp Linda för lite glass och snack. Körde sen hem till Åsa, Linda följde med. Åkte bak på hennes moppe på vägen hem, hahhaha massa skratt blev det ! Den bruden är sick, and im lovin' it ! :D


Dagen har varit lagom seg, va inte alls på humör, så när någon sa något som kunde såra började jag nästan gråta. Somnade på svenskan, en powernap blev det, och vaknade till att vi skulle på möte för dom som ska servera på 9ornas middag kvällen innan vi slutar. Va hur pigg som helst sedan efter det, skit skönt faktiskt. Va mer eller mindre på bra humör hela eftermiddagen sen, gillas stort !

Hehe, älskar hur underbara människor kan vara. man lär känna någon lite bättre och personen livar upp ens dagar ! uppskattas :)

Kom hem och satte mig vid datorn men kom inte på nått att skriva så blev skype med Robin ist, alltid lika trevligt :)
Nu ska jag nog ta mig ner och käka, sen blir det förhoppningsvis nått mer inlägg senare. vi hörs, pussen !

Av eelma - 25 maj 2011 15:08

hey, hur har eran dag varit ? :)

min dag har varit helt okej. Hade två timmar rast idag, inställd idrott på 1,5 timmars lunch, seeegt vare ! Spenderade hela svenskan med att vara lite små sur på min äckligt lata svenskalärare, seriöst hon gör inte ett piss..
Resten av dagen ska jag bara umgås med fina Åsa, känns som om det va ett tag sedan sist ! :o Och om vi hinner ska vi möta upp Linda, men hon brukar vara seg i stallet så det kanske inte ens blir något.


Tillägger bara att lila hockeyfrillor är det fulaste som finns, usch !


Ha en underbar onsdag, hörs ikv. pussen !

Av eelma - 23 maj 2011 23:29

Hey hopp ! det här får bli kvällens sista inlägg. Är nu väldigt trött faktiskt och ska bortsta tänderna, sedan i säng. Blir inte många timmars sömn, tyvärr, vaknar nog runt halv 7 imorgon bitti skulle jag tro. Är lite nervös för Matte terminsprov imorgon, jisses amalia ! jag som är så dålig på matte också.. men nöjer mig med ett G i matte för det är absolut inte min starka sida ! Är väldigt nervös för NO provet vi gjorde i förra veckan, är nog mitt första IG i 8an.. ajdå ! men det va faktiskt skiiit svårt och jag som bara somnade när jag försökte plugga till det, jaja.
Nu ska jag försöka hitta nått att ha på mig imorgon, har lite problem med det sådär, lika jobbigt varje morgon. 

Nu ska jag avrunda, vi hörs imorgon mina fina läsare ! Natti

 

Av eelma - 23 maj 2011 21:36

Är sådär väldigt glad nu ! Fick min klänning idag, den är jätte söt och sitter bra. Önskar bara den va några cm kortare och att det gick att ha ett vanligt gina linne under, men får väll skaffa en vit tubtopp att ha under. Får ta mig in till stan och köpta skor och smycken också !

Jag och Sofia ska servera på 9ornas middag och sen sover jag hos henne till skolavslutningsmorgonen ! ååh, jag längtar. för efter det äre SOMMARLOV !

Dagen har för övrigt varit helt okej, lite små seg sådär, men helt okej. Matte, SO, bild, engelska, NO och spanske. lektioner man bara smådör på sådär. Gick hem till Rasmus med Johannes och Sofia idag på lunchen, hahha hans kisse katt är feeeeet ! :D

Spanskan spenderades med Ebba i biblioteket, sjukt kul vare ! Den bruden är verkligen underbar :)

Kom hem och la mig på soffan direkt, somnade och mamma åkte och hämtade min klänning.


Resten av kvällen spenderas framför tvn med urmysig film- Definitely, maybe !
   
ska ha Jeansjackan över men vet inte hur jag ska ha håret. funderar på att ha det som på bilden fast mer fixat !


Vad tycker ni ? :)

Av eelma - 22 maj 2011 20:13

       


-jag ääääälskar dom !  nu när jag får 250kr i veckan ska jag nog ta och beställa alla 4 ! inte samtidigt men med någon veckas mellanrum ! ska nog beställa det vita först när jag har fått och betalat min skolavslutningsklänning och fått pengar efter det. Dom kostar bara 79.50 kr / st ! Tycker dom är lite tuffa, urgulliga och enkla så dom passar med vad som helst ! LOVE IT !

Av eelma - 22 maj 2011 18:24

Vet ni ? jag älskar regn ! det är så himla underbart. det låter så mysigt på fönstret och ser så mysigt ut lixom. man vill ju bara lägga sig i soffan med en varm filt och kolla på film. Eller gå ut på en promenad och höra regnet runt sig. ah jag bara älskar det! 


-Hjälper min storebror med pizzan, han kan inte knåda degen så handikappad som han är så då får jag vara gullig och hjälpa till !

det här blir nog dagens sista inlägg för jag mår inte ritigt bra och ska sova så fort jag har ätit och duschat så att jag orkar till skolan imorgon.

vi hörs imorgon. Godnatt!

 

~

Av eelma - 22 maj 2011 16:21

                                                  

                                                                               H&M

Ovido - Quiz & Flashcards