eelma

Alla inlägg under maj 2011

Av eelma - 29 maj 2011 01:15

Hey, ska snart sova. Sitter på skajp med Andreas, Robin och Rebecca. Kollar på Due Date samtidigt, fast vet inte ens vad filmen handlar om,hehe. Byter till Mean Girls Blir väll snart att sova, eller nått. Bloggar mer imorgon.. eller senare idag. Sleep tight.

  

Av eelma - 28 maj 2011 13:17

Hey där. Vaknade runt 12, belv iaf några timmars sömn inatt :)
Har bara legat i sängen och lyssnat på musik och kollat bilder sen jag vaknade. Dagen blir inget speciell, bara en i mängden. Blir till att ligga i soffan hela dagen antagligen, film osv. Men är det helg så är det ! Nu ska jag ta på mig min morgonrock och lägga mig på soffan till någon mysig film så hörs vi senare. Ha en bra lördag alla underbara människor där ute, kram !

 

Av eelma - 28 maj 2011 04:45

klockan är kvart i 5 och jag kan inte sova ?! :( Kan ju bero på att jag somnade typ direkt när jag kom hem och sov till typ 7 eller nått ? :o Mitt humör är iaf lite bättre.


Såg en film med mamma förut "I am Sam", jag älskade den. Den handlar om en pappa som är utvecklingssörd och socialen försöker ta hans 7åriga dotter ifrån honom. Dom anser att han inte kan ta han om henne för att dom ligger på ungefär samma hjärnkapacitet. I filmen får man följa hans kamp för att få behålla sin dotter. Han går igenom flera rättegångar och det är inte många som tror på honom, men han kämpar. hehe, tänker inte skriva om hur det slutar, ni får se filmen om ni vill veta hur det går för honom och hans dotter :) Skådespelaren är egentligen inte utvecklingsstörd!

Själv blir jag extremt rörd och inspirerad av sånna här filmer. Att se hur han verkligen kämpar trots alla motgångar. Och så kan jag bli riktigt arg för hur orättvist människor med olika handikapp kan bli behandlade. En annan film som jag verkligen blir berörd av är "hur många lingon finns det i världen?" det är också en riktigt fin film om utvecklingsstörda som kämpar för sina rättigheter och för att bli behandlade som andra människor. jag älskar det :)



Av eelma - 27 maj 2011 21:59

 

jag tror att vissa dagar bara är menade som deppdagar.. antagligen har man gjort nått fel och det är karman som slår tillbaka. Jag mår inget vidare bra och har inte gjort det på hela veckan. Allt är bara emot mig och inget går som jag vill.

Det är lite lustigt hur lätt det är att gråta men svårt att le ibland.

Jag är väldigt beroende av att ha andra människor runt mig och att andra ska tycka om mig. Och när dom människorna jag tycker om mest inte pratar med mig, inte ger mig någon uppmärksamhet eller berömmer mig och ist trycker ner mig, sårar och slutar tro på mig så mår jag fruktansvärt dåligt. Visst det låter kanske dumt, men så är det iaf. Sen vill jag tacka alla som faktiskt finns här för mig, lyssnar på mig och tycker om mig även om jag inte alltid är speciellt bra. Ni är guld värda, tack !


Kindly unspoken
You show your emotion.
And silence speaks louder than words.
It’s lucky I’m clever,
Cause if I didn’t know better,
I’d believe only that which I’d heard.

Av eelma - 27 maj 2011 20:33

Hey, är inte på vidare bra humör. känns som om alla bara vill bråka med mig och göra mig sur, fattar inte varför. men är skit less på det.

Dagen har varit helt ok förövrigt. Tränade på låten till skolavslutningen med Etta, ah det gick bra osv. vi testade med mic och jag hoppas låten sitter som bärget näst,nästa fredag ! Jonathan, han vi hade på musiken, tyckte det lät riktigt bra och berömde oss. Kändes väldigt bra ! :)  Och tack till alla som stöttar och tror på mig, ni är underbara!

Kom hem och somnade nästan direkt på soffan. Kollar nu på Talang med syskonen. Ska ta min dator upp på rummet och sitta där och mysa i min ensamhet, inte fel alls faktiskt !

Blogg u later, love !

 

Av eelma - 27 maj 2011 11:13

Sitter i skolan, har matte VGprov, ig där ja. äntligen fredag, hoppas¨på musik sen, så den inte är inställd osv. Har inget att skriva, hörs ikv, pussen !

Av eelma - 27 maj 2011 11:13

Sitter i skolan, har matte VGprov, ig där ja. äntligen fredag, hoppas¨på musik sen, så den inte är inställd osv. Har inget att skriva, hörs ikv, pussen !

Av eelma - 27 maj 2011 11:13

Sitter i skolan, har matte VGprov, ig där ja. äntligen fredag, hoppas¨på musik sen, så den inte är inställd osv. Har inget att skriva, hörs ikv, pussen !

Ovido - Quiz & Flashcards