eelma

Alla inlägg under april 2011

Av eelma - 4 april 2011 21:45

10 fakta om mig.

1. Jag är född på island.

2. jag har försöker få alla att tycka om mig och glömmer lätt bort att vara mig själv.

3. jag sjunger nästan hela tiden.

4. jag gråter lätt, men helst inte inför andra.

5. jag är väldigt beroende av mina vänner.

6. min mobil är min lilla ögonsten!

7. jag älskar att ta kort på mig själv, men blir sällan nöjd.

8. jag kan vara jätte snäll ena sekunden och nästa sekund va hur bitchig som helst!

9. jag kan sitta och spela gitarr i flera timmar i rad.

10. jag tar sällan åt mig av vad andra säger till eller om mig.

Av eelma - 4 april 2011 17:41

Dagens outfit : ljusa jeans,vitt linne, blå blus och svart cardigan. dom flesta bilderna blir tagna med cam eftersom det är lättast, tar minst tid och jag har inget batteri till min kamera(a)

Har varit väldigt trött hela dagen och haft huvudvärk. men dagen gick rätt fort. vi va bara 3 personer på spanskan idag, sooooft. Resten av dagen spenderas nog på soffan, framför datorn och med gitarren i knät. Imorgon sitter jag och Andreas i caféterian hela dagen, chill!

ttyl :*

Av eelma - 3 april 2011 19:08

Efter som jag känner mig lite tråkig på bloggen så tänkte jag börja uppdatera lite mer. minst två inlägg varje dag, 30 dagar frammåt så kanske jag blir bättre på att uppdatera sen ;) ett inlägg om varje dag och sen ett vanligt inlägg där jag skriver om mitt knasiga liv. :) Jag börjar nog imorgon.. eller nu direkt.

Dag 01 - 10 fakta om mig    
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Mina misstag
Dag 05  Vad är kärlek?
Dag 06 – Gamla foton
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Min favoritlåt
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Detta anser jag om sex
Dag 11 – Mina syskon 
Dag 12 – Om du var 16 & skulle välja gymnasielinje igen
Dag 13 – I min handväska
Dag 14 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med...
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Min pojk/flickvän
Dag 30 – fula ovanor

Av eelma - 3 april 2011 15:29

Vaknade runt 10 imorse av en hungrig Åsa. Vi klädde på oss, gick ner och åt frukost och sen spelade vi kort :) Igår kväll badade vi i deras jacuzzi, vilket va väldigt länge sedan sist. Vi målade våra naglar, satte upp vårat hår så det skulle bli lockigt, så som jag har visat en annan gång här i bloggen. Vi kollade på film också, typ. hängde inte med i filmen alls. Sen kom hennes föräldrar hem och vi gick och la oss lite innan 12. sov i ca 10 timmar, jätte skönt ! :)

Har inte gjort mycket idag och har inget planerat. har inget att plugga på och inget som måste göras. awesome! Ska sätta mig med gitarren i knät ett tag och spela lite.

Och som ni ser så är min blogg inte så jätte fin just nu! håller på att fixa med den, kan ta ett tag innan det hela blir klart och tills jag är nöjd..!

DAGENS OUTFIT.

Så här blev mitt hår, tycker det blev ganska bra !

Av eelma - 2 april 2011 20:52

ciao, sitter framför Åsas och lyssnar lite smått på musik. har ätit grillat och så.. ska bada nu, kommer bli hur skönt som helst !   

bloggar inte mer ikväll, det blir imorgon isf !

   

sommar söta tjejer, vill ha sommar nuuuuu! <3

Av eelma - 2 april 2011 13:33

Lördag, vaknade runt halv 10 imorse. Just nu sitter jag och pratar med Råbbin och Andreas på skype. Känner mig lite tjock som åt godis till frukost och pizza till lunch. jag måste verkligen städa mitt rum.. men jag orkar inte. Senare idag hoppas jag på att kunna åka till Åsa och spendera natten där, va ganska länge sedan jag va där känns det som.. 

Nu ska jag ta ner min talrik och mitt glas och ta med damsugaren upp och damsuga mitt rum, det behövs! sen fixa bland mina kläder som ligger lite överallt och inte får plats i min byrå.. suck !

  blogg u later! :*

Av eelma - 2 april 2011 00:25

ah gör ett litet inlägg bara för att Råbbin vill det...och det va han som kom på rubriken.

han vill att jag ska skriva om hans mössa vilket känns heeelt jävla random... hahaha asså vet inte vad jag ska skriva! den är typ...svart och luktar Råbbin. han tycker jag ska skriva om hur jag känner för den och vad den betyder för mig, så jag får väll göra det!

Den här...mössan.. är en väldigt fin mössa.. svart.. fin. Den är helt underbar, den är så snäll och söt. jag älskar mössan! hihi, jag brukar dra ner mössan över Råbbins ansikte när han har den, men det är bara för att jag är så avis och vill ha en egen mössa. ;$ mössan är jätte fin, fast den hade varit finare om den hade varit gul.. men nu är den svart och väldigt fin. Min kärlek till denna mössa går inte att beskriva ! den är så oändlig, evig. Mössan är det bästa som har hänt mig, helt seriöst ! Den får mig att känna mig varm en kall vinter dag... och ännu varmare en varm vinter dag! Inga ord i världen kan beskriva hur mycket denna mössa betyder för mig. jag älskar den !

 

ELMA ♥ MÖSSAN

Ovido - Quiz & Flashcards