eelma

Alla inlägg under april 2011

Av eelma - 10 april 2011 20:40

Gula naglar?

när man målar naglarna ofta så kan dom lätt bli gula efter ett tag, vilket är väldigt fult! så låt naglarna vila emellan åt.

För att få bort det gula:

Koka vatten och salt och låt svalna, stoppa sen ner fingrarna och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta du kan och naglarna kommer bli vitare efter ett tag.

 


Btw, har en ny kategori! "skönhetstips", lägger ut lite tips om hur du kan ta hand om dig själv lite extra ! :)

Av eelma - 10 april 2011 15:49

Drar ut på en liten promenix med min vovve i det fina vädret!
Köpte en stickad cardigan för ett tag sen, tror inte jag visade den och har aldrig använt den. Men nu när det börjar bli varmt och jag kanske inte behöver nån jacka kan jag ta den ist och en halsduk eller nått :)

 

ttyl :*

Av eelma - 10 april 2011 11:52

Vaknade för inte alls länge sedan. nu ska jag kila ner och äta nått sen städa rummet lite och sen vet jag inte. Och bara så ni vet så tycker inte jag speciellt mycket om söndagar.. skola imorgon och seg dag förövrigt. Blev inget direkt intressant inlägg det här men bloggar mer senare:)

 

jätte fint väder ute! bilden är dock tagen i höstas..

Av eelma - 10 april 2011 01:50

ska nog ta och sova snart, klockan är ju 2 snart !

hittade 2 söta bikinis på gina.                 

                             

                               

99 kr / del. inte alls dyrt, men kanske blir många med likadana eftersom gina är ganska populärt ? ;o


bloggar mer imorgon, godnatt.


                                           

Av eelma - 9 april 2011 20:48

Gamla foton.


       

       

Snygga brudarna elma och evelina, år 2009 eller...?

Av eelma - 9 april 2011 13:56

Vaknade för en halv timme sedan, ingen som har försökt väcka mig denna morgon, konstigt...

Ska kila ner och se om det finns nått varmvatten så jag kan duscha och sen äta "frukost". Dagen vet jag inte riktigt hur den spenderas, blir nog mest bara hemma mys!

bloggar när jag duschat och så, puss!

bild från i somras. vill så gärna ha sommar nu!

Av eelma - 9 april 2011 03:28

Satt och kikade på lite kläder på ginatricot.se och ser dom här ! haha, lite kul att gina gör sina egna "OnePiece"! dom är så söta, kanske ska köpa? isf den rosa. Dom är ju verkligen sååå sköna, vill verkligen ha en! men känner samtidigt att det inte är lika kul när varannan unge har en lixom.
Hiss eller diss på att gina gjort sina egna "OnePiece" ?

Av eelma - 8 april 2011 23:59

Vad är kärlek?

när man var liten va kärlek att hålla handen, en puss på kinden.

när man blir äldre,eller ja typ 14, är kärlek fjärilar i magen, kyssar och söta sms.

Kärlek för mig är något fint man delar med någon man tycker om. kärlek är inte att vara perfekt eller att alltid hålla sams, kärlek är att hålla ihop genom vått som torrt, kunna vara ärlig och älska den man är med.

Det finns olika "sorters" kärlek. man kan älska sina vänner, pojk/flickvän, sina föräldrar, syskon eller husdjur.

Kärlek för mig är lycka, att känna mig trygg och veta att det finns någon som tycker om mig, oavsett. Även om man bråkar med dom man älskar så kommer dom alltid tillbaka eller förlåter om dom älskar dig.

Jag tror att betydelsen av ordet "kärlek" varierar ganska mycket mellan alla människor. Alla har väll sin egen synpunkt på det hela och tycker olika om det. Vissa tycker kärleken är underbar och vissa tycker att kärleken är onödig och bara sårar.

Jag kan hålla med om att kärlek inte alltid är en dans på rosor direkt, det är inte bara kyssar och kramar. Det är även tårar och deppiga stunder. Själv har jag upplevt båda delarna. Men jag tror inte att ett bra förhållande alltid är perfekt, jag tycker att det måste va lite små bråk här och där, några tårar och deppiga stunder för att ge det lite liv och göra det verkligt, inget är perfekt.

"Inte förens man upplevt riktig motgång vet man hur det är att ha det bra", ja det är så det ska vara. Utan motgångar skulle vi inte veta vad "att ha det bra" är.  Motgångar gör oss starkare.

Jag har en stor kärlek till mina fina vänner, syskon, familj och min vovve. Musiken är också en stor del av mitt liv och är något jag älskar och aldrig skulle klara mig utan.

kärlek är ett starkt ord och att säga "Jag älskar dig" har en stor betydelse. Så om du inte älskar någon, så säg inte att du gör det. Men om du riktigt älskar någon så säg det, och vänta inte, man vet aldrig när det är för sent!


 

So tell that someone that you love,
Just what you're thinking of,
If tomorrow never comes.

Skapa flashcards