eelma

Alla inlägg under april 2011

Av eelma - 19 april 2011 13:02

Vaknade för en timma sedan ungefär av att det va varmt ! svettades verkligen ;s gick ner och tog mig en dusch och har nu fixat till mig lite. väntar på att mitt hår ska torka och ska pringa ner och äta nått. sen kör min snälla pappa mig hem till min fina fru Clara :D har inte mycket intressant att säga mer än det... ni får ha en jätte bra Tisdag alla, för jag vet iaf att min lär vara toppen ! :D

  Dagens outfit : mörka jeans (klippte av dom precis), vitt linne och randig tröja. Halsband med vingar som jag fick av min mormor .

(har just nu fula flätor för att jag väntar på att mit hår ska torka så det blir lockigt )

over and out !

Av eelma - 18 april 2011 21:58

Tittar på Shes all that, jätte bra film.. typisk tjej film typ ;) ska duscha om en stund och sen lägga mig och kolla på film, igen. haha :)
Är på toppen humör, ska till min Clarii imorgon :D va verkligen jätte länge sedan vi umgicks, så jag tror det behövs ! kommer bli jätte mysigt :)

Sitter just nu och kollar in på hm och gina, vilket jag gör varje dag (a)

ska in till stan på Torsdag med Åsa och shoppa, umgås och bara mysa!  hoppas på att lite av detta kanske blir inköpt!  ( ni har nog sett en del av det förut )


                          

älskar verkligen shortsen och den blommiga cardigan. solbrillor, bh, jeans och en svart basic top är aldrig fel !

bloggar inte mer idag, hörs imorgon. pusss !      



Av eelma - 18 april 2011 18:17

Min tro.

Ja alltså, jag är inte riktigt säker på vad jag tror på. För ganska så exakt ett år sedan konfimerade jag mig. Så jag är kristen. På Island är kristendomen ganska stor, det är många som går i krykan och ber och sånt, jag tror också att man lär sig mer om relegionen på Island än vad man gör i Sverige. När jag konfirmerade mig så gjorde jag en islänsk konfirmation men i Sverige. Jag gjorde hela läro grejen i Sverige, åkte på läger, fick uppgifter genom mejl varannan vecka och åkte på träffar över dagen med andra islänska ungar i samma konfirmationsgrupp. Men själva konfirmations cermonin gjordes på Island bland familj och vänner. Våran präst berättade att man kan ha en religion men också vara lite osäker på vad man tror på. Han sa att många unga men också vuxna va osäkra på vad dom trodde på. Att konfirmera mig va en av de bästa sakerna jag gjort i mitt liv hittills. På Island konfimeras man när man är 14 och i Sverige konfimeras man när man är 15, så när alla mina vänner skulle konfimeras ville jag också, men har ju redan gjort det så.. hade gjort om det om jag kunde ! :)
Jag tror inte att Gud är en gubbe som sitter och chillar med sitt vita skägg i himlen. jag tror mer att Gud är nån många männsikor använder som en livsledare. Genom det som skrevs för vääääldigt många år sedan har människor fått en ide om hur livet ska levas och hur man ska leva. Människor ber till Gud för hjälp, tröst eller för att bara ha någon att berätta saker för. Jag tror att Gud är ett tecken på godhet. himlen och helvetet ni vet ? jag tror inte på att helvetet finns, men jag tror att himlen finns!

Ni får tycka vad ni vill, jag tror på det jag tror på och jag bryr mig inte om vad andra säger. :)

Av eelma - 18 april 2011 14:23

cha! sitter ute i solen och steeeeeker ! as gött väder, kalas ! Har musiken på hög volym och gitarren i knät. Inviger mina stentuffa rosa solbrillor också! livet är bra underbart ! hoppas nu att det håller i sig, för fyfan vad sköt med sånt här väder imorgon också? toppen ! aja, bjuder på några as tuffa bilder på mig in tha suuuun !

     

Av eelma - 18 april 2011 00:32

Min favoritlåt.

Jag är en såndär som alltid byter favorit låt, ena dagen kan det va en lung låt och nästa dag kan det va värsta party låten! varför ha en favorit när man kan ha flera ? (a)

Men det jag lyssnar väldigt mycker på just nu är tex :


Price Tag - Jessie J ft. B.O.B


Life - Ulrik Munther



Breakeven - The Script


Are You Ready - Three Days Grace


Run Away - Pink



I Will Be - Leona Lewis


aah, väldigt blandat! men det är typ det jag lyssnar på :)

Av eelma - 17 april 2011 23:10

så här skulle jag vilja gå klädd i sommar, super snyggt! passar till både en dag på stan, med kompisar eller bara chill med familjen lixom.

        

Något jag vill använda och köpa mer av är klänningar ! pimpa med lite sccessoarer som en väska, lite smycken, solglasögon, jeansjacka eller kofta, söta skor. både fest och vardags fint på sommaren!

   


En något kallare eller ah kanske regnig sommardag skulle jag vilja ha på mig typ det här. men hoppas det inte blir så många tillfällen fört det ;)

        

    

lite vad jag gillar och hur jag vill gå klädd i sommar!

ttyl bitches ;*

      

Av eelma - 17 april 2011 22:00

Dagen har varit chill! har bara kollat på film, kläder och varit ute hos mammas och pappas träningsgäng, trevligt värre. super fint och skönt väder idag, hoppas vädret är här för att stanna! Måndag imorgon och för en gångs skull känns det helt okej, påsklov lixom! På Tisdag kanske jag ska till min fina Clara, åh så mysigt. Har inte så mycket planerat inför veckan eller så, så om nån vill hitta på nått så säg till ! :)

Nu: ska kolla på lite kläder på hm, gina och cubus. kanske hittar någon outfit och lägger ut :)

bloggar senare, puss !

Av eelma - 16 april 2011 23:09

Har känt mig mer eller mindre som en städerska hela dagen.. har rätt ont i ryggen efteråt, kalas! men rent blev det iaf, har jag inget att göra imorgon kan jag ju städa mitt rum.. en fortsättning på min karriär som städerska lixom!
Är riktigt trött nu faktiskt och tänkte kolla på en film snart.. typ.

har varit ganska lat med "30 dagar" saken, men ska fortsätta!

har inget intressant att skriva.. höres!

  världens sötaste !

Ovido - Quiz & Flashcards