eelma

Alla inlägg under mars 2011

Av eelma - 26 mars 2011 17:58

hej, gjorde inget inlägg igår för jag orkade inte. Sista prao dagen på Järnia va igår, gjorde inte speciellt mycket. stog mest och gjorde våfflor och bjöd kunderna på, va ju våffel dagen igår. efter det va jag med andreas och vi gick till hans trampolin träning. han har försökt få med mig att börja där några gånger osv, men har alltid sagt nej. men nu när jag varit där och sett hur dom tränar så känner jag att det kanske vore en kul grej lixom. iaf så efter träningen åkte vi hem till Andreas å käka,  va med honom och hans bror sen kom robin. åkte hem vid typ 10 -.-

jaja, ska fixa mig nu och sen dra på bio... ingen lust egentligen...

bloggar när jag kommer hem och lägger ut söta bilder på mig och markus.

Av eelma - 24 mars 2011 17:01

  sitter här och kollar på tv, är väääldigt trött osv. ska försöka måla naglarna i någon fin färg, hann inte det igår. Haha, kom på nu att det bara är 9 månader till julafton och massa julklappar!

blogg u later.

Av eelma - 23 mars 2011 21:27

Andreas min vän, du är den bästa.

nu ska jag snart hoppa in i duschen och efter det smörja in mig, fixa naglarna osv. Imorgon ska jag till Järnia och känns väldigt bra att det bara är 2 dagar kvar på praoen måste jag säga. det är faktiskt ganska tråkigt..

Men nu är jag någorlunda frisk så jag ska nog klara två dagar där, hoppas jag. Ska även hitta nått att ha på mig imorgon så jag slipper stressa en massa imorgonbitti. Sen ska jag krypa ner i min mysiga lilla säng och ha en låång dejt med kudden! Godnatt.


Av eelma - 23 mars 2011 13:47

    


  


    


Tre väldigt söta sommar outfits!

 den första kan man använda på dagarna, stan osv.

 den andra är en liten student, kalas och skolavslutnings outfit.

 den tredje , med lite mycken och kvälls makeup blir det en riktigt snygg festoutfit!


Som ni kanske märker så har jag inte speciellt mycket att göra... hemma sjuk osv.. Men imorgon ska jag pallra min sorta ruuuumpa till järnia! kan ju inte va sjuk hela veckan!

blogg u later bitches ! :*

Av eelma - 22 mars 2011 12:21

               


Nu när våren är på väg så är det väll dax att börja kolla lite på bikinis. Tre jätte söta från H&M. vill haa!

Av eelma - 22 mars 2011 10:46

hejhej, sitter framför tvn med datorn i knät och dricker en smoothie, muums! Har nu varit sjuk i 5 dagar. men jag börjar må liiite bättre, känner mig dock fortfarande illamåeende när jag ställer mig upp och får huvudvärk emellan åt.

Idag ska jag bara försöka vila hela dagen och se hur jag mår ikväll så kanske jag kan åka till järnia imorgon.

haha, kände att det här inlägget blev väldans tråkigt!

blogg u later!

Av eelma - 20 mars 2011 10:07

hej, jag har verkligen varit sämst på att blogga denna veckan.. har inte orkat lixom. men det har hänt en hel del faktiskt. jag har ju varit och praoat hela vecka, på Järnia, och det har varit helt okej faktiskt. I fredags började jag känna att jag mådde lite dåligt och att jag va jätte trött.. sen väntade jag på evelina som skulle komma med tåget och sen gick vi och köpte godis, haha ganska mycket. vi skulle ju ta gymnasie bussen hem sen som kom 10 över 4 typ, så jag och evelina stog och väntade men trodde inte bussen skulle komma dit för vi va dom enda som stog där ! men tillslut kom den iaf. HAHAHA, sen när vi skulle börja gå hem till mig så hjälptes jag och evelina åt att bära påsen med tacosaker och dricka i, hahahah evelina halkade och handtaget på påsen gick sönder ! hahaha jag skrattade säkert 5 minuter och fick inte fram ett ord ! klantig är hon... vi skulle ju fortsätta gå och hon fick försöka hålla där det hade gått sönder med det gick inte så jag fick gå med påsen i famnen typ 2 km ! ahahahah!

sen när vi kom hem så kände jag mig jätte dålig så vi gjorde tacos men jag åt inget och vi tittade på film och jag somnade. när jag sen vaknade klockan typ 9 igen så va jag jätte varm! :o minst 40 graders feber!!! kände hur det bara brände runt ögonen.. :o

iaf så sov jag och evelina sen väldigt gott i min lilla säng :) helgen har ju varit lätt bäst !

  förlåt hjärtat, men när du tar en massa ego bilder så måste jag iaf lägga ut en ! HAHA !   vi mår bra osv...     Hört att vi är snygga osv... !

Av eelma - 14 mars 2011 21:30

hejhej, egentligen tycker jag inte om måndagar. vakna tidigt, skola, trött hela dagen typ och väldigt trött när jag kommer hem men idag va det helt okej faktiskt. första dagen på praoen idag. Praoar på Järnia. började klockan 9 och fick börja med att gå ner med vinter spadar och skyfflar ner i källaren, fick tömma ett skyltfönster, vattna blommor, montera lite saker, byta plansher utanför och damma av kastruller. asså jag trodde det skulle bli lite å göra och så men det va en massa å göra hela tiden. va skit trött när jag kom hem idag sov till typ halv 9 eller nått. Imorgon ska jag börja klockan 8 tror jag och sluta klockan 3 :)

nu kollar jag på Big Brother, fyfan va trist att Sanna åkte ut...

jaja, då va man singel nu också, bara så ni vet lixom.

  vitt nagellack<3

Presentation


Elma, 15 år. Bor ute på landet utanför en liten håla kallad Herrljunga.
Nått annat ointressant som ni vill veta så kommentera, fråga eller maila !

Sök i bloggen

Fråga mig

16 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Länkar

pictures

 

     


Ovido - Quiz & Flashcards